În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 20/08/2012 Vanzarile de tigari electronice, in continua crestere la nivel mondial

Vanzarile de tigara electronica in crestere
Previziunile in ceea ce priveste vanzarile de tigari electronice par sa fie pozitive. Potrivit ultimelor estimari, numai in Marea Britanie, se asteapta ca vanzarile de tigari electronice sa ajunga la 250 de milioane de lire, pana in 2014. Se preconizeaza ca in Marea Britanie vor fi aproximativ 1 milion de utilizatori de tigarete electronice, pana in 2015, sa poate chiar mai curand. De asemenea, potrivit Asociatiei Consumatorilor de Tigari electronice din Marea Britanie, piata acestor produse va ocupa 25% din din piata tutunului, pana in 2025.

Daca ne largim orizontul si privim la nivel mondial, previziunile sunt la fel de pozitive. In prezent, se estimeaza ca exista peste 3 milioane de utilizatori de tigara electronica, la nivel mondial. Estimarile arata ca numarul acesta se va dubla foarte curand. Tigarile electronice au devenit foarte populare in Europa, America de Nord si Asia insa, piata se va extinde atat in America de Sud, cat si in Orientul Mijlociu.

Aceasta crestere continua a vanzarilor e-tigaretelor demonstreaza ca aceste produse sunt eficiente. Intre comercianti, dar si intre producatori, concurenta a devenit din ce in ce mai puternica. Acest lucru a dus la o scadere a preturilor la tigarile electronice. Astazi puteti cumpara un kit de tigara electronica cu doar 150 de lei in Romania. Preturile pot ajunge pana la 350 de lei la modelele puternice si performante, ce au incluse multe accesorii in pachet. De asemenea, producatorii dar si comerciantii se straduiesc sa creeze modele noi de tigari electronice, dar si sa le imbunatateasca pe cele vechi. Cel mai important este ca, de pe urma acestor activitati, consumatorii au numai de castigat.

Cu toate ca multi nu privesc acest lucru ca fiind un dezavantaj, comerciantii care fac dumping si care vand e-tigari la pret foarte mic pot fi priviti ca un efect negativ al acestei cresteri. Spunem acest lucru deoarece, de cele mai multe ori, kiturile de tigari electronice ieftine sunt de proasta calitate si nu ofera aceeasi satisfactie ca cele bune, iar satisfactia aduce succesul de a renunta la fumat.

Ne dorim ca tigara electronica sa devina din ce in ce mai cunoscuta si in Romania. Nu putem face acest lucru decat cu ajutorul dvs. Daca ati reusit sa renuntati la fumat cu ajutorul unei e-tigari, povestiti si altor fumatori pentru ca si ei sa se bucure de placerea de a fi scapat de tigarile din tutun!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate