În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 17/08/2012 Ce tigara electronica credeti ca s-ar potrivi pentru Lady Gaga?


Lady Gaga cu o tigara electronica?

Mare, mare agitatie la noi in Romania zilele acestea, Lady Gaga a venit la Bucuresti sa ne incante cu muzica ei. Aseara Lady Gaga a „zguduit” Bucurestiul pe ritmurile muzicii ei si a lasat romanii cu „gura cascata” de-a dreptul.

Lady Gaga este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului. Aceasta impresioneaza de fiecare data cand apare in public prin tinutele sale vestimentare nonconformiste dar si prin muzica ei deosebita. Fiecare spectacol Lady Gaga este unul care reuseste sa surprinda prin ingeniozitatea costumelor si a show-ului in sine.

Intr-un interviu acordat recent pentru MTV artista a declarat "Fumez foarte multa iarba cand compun muzica. Nu voi ascunde adevarul pentru 60 Minutes si nu voi spune ca sunt o tipa complet treaza si curata, pentru ca nu sunt. Beau foarte mult whiskey si fumez iarba atunci cand scriu." De asemenea, nu de putine ori artista a fost surprinsa fumand tigari de tutun in public, chiar si in locurile unde fumatul este interzis. Credem ca ar fi bine sa incerce trecerea pe tigari electronice.

Ca si interpret este foarte important sa iti pastrezi vocea iar fumatul este un factor care duce la distrugerea ei. Lady Gaga este o artista faimoasa care ar trebui sa acorde mai multa importanta acestui aspect, ar trebui sa renunte definitiv la fumat. O tigara electronica ar putea sa o ajute foarte mult, avand in vedere ca in procesul de compunere a muzicii simte nevoia sa traga un fum. Aceasta nu i-ar afecta vocea si nici sanatatea. Totodata ii va da senzatia ca fumeaza prin faptul ca va putea sa inhaleze nicotina de care este dependenta. Daca ar vapa tigari electronice, acestea s-ar integra perfect si in stilul ei nonconformist care impresioneaza in permanenta lumea intreaga.

Dupa parerea noastra, tigara electronica Glo i s-ar potrivi de minune. Are un design deosebit iar, in plus, are un led in clearomizer care se aprinde in momentul in care utilizatorul inhaleaza din ea.

Ce ziceti, care tigara electronica credeti ca s-ar potrivi pentru Lady Gaga?

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate