În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/07/2012 FDA se tot straduieste sa „reglementeze” tigara electronica

Cred ca ne-am cam saturat de cand FDA tot incearca prin diferite mijloace sa reglementeze tigara electronica. Si americanii la randul lor probabil ca s-au saturat de abuzurile facute de FDA in ultimii ani asupra acestui produs. Agentia pare sa profite de puterea pe care o are in SUA si la nivel mondial, pentru a „aranja” lucrurile dupa bunul plac.

In 2009 FDA a relizat o testare prin care a concluzionat ca tigarile electronice contin antigel. S-a dovedit ca defapt un singur cartus continea urme de antigel si prin urmare rezultatele studiului au fost proclamate invalide.

Mai tarziu FDA a incercat sa confiste importurile de tigari electronice pe motiv ca ele contin nicotina. Richard J. Leon, judecator la Curtea din Washington a concluzionat ca FDA nu are nici un motiv sa confiste tigari electronice pe motivul ca ar fi daunatoare sanatatii. El a declarat ca nu vede nici o amenintare asupra sanatatii prin folosirea de tigari electronice. In opozitie FDA a spus ca lichidul din e-tigara contine nicotina, substanta care e toxica si creaza dependenta. Nicotina, dupa cum stiti nu este o substanta toxica, prin urmare au fost eliberate importurile confiscate.

FDA a incercat sa reglementeze tigara electronica si ca dispozitiv medical pentru a da bataie de cap producatorilor si pentru a-i impiedica sa mai vanda. Insa, ca sa fie dispozitiv medical e-tigara ar trebui sa vindece o persoana de o afectiune, de o boala iar fumatul nu este considerat o boala.

Prin luna aprilie a anului 2011 FDA a anuntat din nou ca intentioneaza sa reglementeze e-tigarile dupa sectiunea 905 (j) a legii. Insa, aceasta sectiune a fost intocmita pentru a opri inmultirea noilor branduri de tigari clasice. Daca s-ar aplica si in industria de tigari electronice acest lucru ar aduce o scadere a eficientei acestor produse.

Deja exista cateva milioane de oameni care au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica. Deja exista numeroase studii care demonstreaza ca aceasta este mai sigura decat tigarile din tutun. Pana cand o sa continue FDA sa arate ca defapt nu este sustinuta financiar de producatorii de medicamente si ca vrea „binele” oamenilor?

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate