În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 20/07/2012 70% dintre americani cred ca tigara electronica e mai sanatoasa

O echipa de cercetatorii de la Schroeder Institute at Legacy au realizat sondaje de opinie, atat online cat si la telefon, pentru a determina cat de cunoscute sunt de americani tigarile electronice, rata de utilizare si perceptiile publice despre nocivitatea acestora. Ambele sondaje au intrebat participantii despre experienta lor cu tigarile electronice dar si cat de sigure sunt acestea in comparatie cu tigarile clasice. Acesta este primul studiul reprezentativ, realizat in SUA, despre gradul de constientizare pentru aceste produse.

Rezultatele sondajului online arata ca mai mult de 40% dintre adultii americani (peste 18 ani) au auzit de tigara electronica, dintre acestia 57.1 % fiind fumatori activi. In plus, majoritatea fumatorilor, 70.6% din respondentii online si 84.7% din respondentii la telefon, considera ca tigarile electronice sunt mai putin daunatoare decat tigarile traditionale.

Conducatoare studiului, Jennifer Pearson, cercetator la Schroeder Institute at Legacy, a declarat ca „Datele studiului arata ca fumatorii tineri sunt mai interesati sa foloseasca tigara electronica pentru a renunta.” Aceasta a mai adaugat si ca, „Nu stim de ce fumatorii tineri sunt mai interesati de tigari electronice, dar acest lucru scoate in evidenta nevoia pentru mai multe informatii cu privire la sanatate si consecintele comportamentale ale „vapatului” exclusiv dar si ale ultilizarii tigarilor traditionale concomitent cu cele electronice.”

Noi cei de la Tigaraelectronica-nr1 suntem de parare ca o explicatie a acestui fenomen este faptul ca tinerii sunt mai receptivi la tehnologie. Tinerii spre deosebire de persoanele mai in varsta reactioneaza mai rapid la schimbari. Si cum tigara electronica este un gadget relativ nou, persoanele mai in varsta sunt mai reticente fata de acest dispozitiv.

Insa trebuie sa mentionam ca tigara electronica este un produs ce are un mecanism de functionare relativ simplu. Aceasta a fost conceputa pentru a putea ajuta fumatorii, de toate varstele, sa renunte la fumat. Oricine poate folosi acest dispoziv.

Tot in cadrul studiului cercetatorii au constatat ca, desi foarte multi fumatori stiu de acest dispozitiv, la nivel global rata utilizarii este destul de mica. Inca, mai sunt necesare cercetari pentru a afla mai multe date despre tigara electronica si probabil ca in timp vor aparea din ce in ce mai multe.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate