În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 13/07/2012 Nicotina din tigara electronica ar putea ajuta oamenii cu probleme de greutate

Multi fumatori nu doresc sa renunte la fumat deoarece le este teama ca se vor ingrasa. Din nefericire pentru ei studiile confirma ca nicotina este o substanta care inhiba pofta de mancare. Insa, cei care doresc sa renunte la fumat pot folosi tigara electronica cu nicotina si astfel nu vor mai fi stresati de problema greutatii.

Intr-un articol aparut in revista Science, cercetatorii de la Universitatea Yale descriu un experiment pe soareci, prin care au constatat ca nicotina activeaza neuronii pentru a trimite semnale organismului ca a mâncat suficient. Cu toate acestea, acesti neuroni nu sunt aceeasi cu cei care declanseaza pofta de tutun. Acest lucru ne face sa credem ca tigara electronica cu nicotina are un avantaj din acest punct de vedere.

Ca rezultat, cercetatorii spun ca nicotină pe bază de tratamente ar putea ajuta la controlul obezităţii. Acest lucru confirma temerile fumatorilor privind controlul asupra greutatii. Insa, daca acesti fumatori ar folosi tigari electronice cu nicotina pentru a renunta ar beneficia de un control asupra greutatii dar, fara sa isi afecteze sanatatea.

Marina Picciotto, cercetator principal profesor de psihiatrie la Universitatea Yale, a declarat ca cercetarea ar putea fi benefică. „Ar putea motiva fumatorii care se tem sa renunte, din cauza ca se vor ingrasa.”

Si intr-adevar fumatorii care vor folosi tigari electronice pentru a renunta la fumat nu au de ce sa se teama. Majoritatea celor care au renuntat la fumat cu tigari electronice nu s-au ingrasat. Acest fenomen se produce datorita nicotinei care este prezenta si in tigari electronice, in lichidul folosit.

Asadar, fiti increzatori in tigara electronica pentru ca studiile demonstreaza ca nu va va afecta greutatea!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate