În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/07/2012 Utilizatorii de tigari electronice stabilesc un record!

Ne place sa ne mandrim ca am reusit sa renuntam la fumat iar de fiecare daca cand avem ocazia, nu ezitam sa amintim tuturor ce frumos este sa nu mai fumezi. Noi aburitorii de tigari electronice putem vorbi ore in sir despre cat de dificil ne-a fost sa renuntam la fumat, despre incercarile esuate dar si despre cat de usor am renuntat cu tigara electronica.

De cand tigara electronica a devenit cunoscuta, se stie ca aburitorii sunt mult mai uniti decat fumatorii. O demonstreaza sutele de aburitori care s-au intalnit pe plaja Venice din California, pe 8 iunie 2012. Scopul lor a fost de a stabili un record mondial cu cei mai multi oameni care utilizeaza tigari electronice in acelasi timp. Evenimentul a fost primul in lume de acest fel.

„A fost interesant sa facem cunoscuta tigara electronica prin implicarea consumatorilor intr-un mod distractiv si motivant,” a declarat Dan Recio, CEO-ul companiei care a organizat evenimentul, V2 Cigs. „Speranta noastra este ca oamenii atunci cand vor folosi tigara electronica vor gasi aceasta experienta asemanatoare cu cea a fumatului, dar fara substantele chimice periculoase ce se gasesc in tigarile traditionale.”

Cu toate ca Guinness World Records a refuzat sa recunoasca acest record spunand, „Desi am inteles ca tigarile electronice contin mai putine substante periculoase decat tigarile traditionale, nu suntem in masura sa inregistram recorduri care incurajeaza oamenii la fumat, de orice fel,” important este ca el a avut loc si ca 518 oameni au reusit sa se adune intr-un singur loc.

Multi ar putea sa spuna ca este uimitor cum utilizatorii de tigari electronice reusesc si sunt preocupati sa sustina acest dispozitiv. Insa, tinem sa le spunem ca probabil si ei ar fi reactionat la fel daca ar fi reusit sa scape de acest viciu nociv, fumatul, folosind o tigara electronica.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate