În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 06/07/2012 Tigara electronica inchide o autostrada din Marea Britanie

Ieri la Londra a fost data o alerta de securitate, a fost inchisa una dintre autostrazile Marii Britanii iar o unitate de combatere a terorismului armat s-a deplasat la fata locului impreuna cu cateva elicoptere, politisti, pompieri si experti in dezamorsarea bombelor. O buna parte din ziua de ieri acest eveniment a tinut populatia si televiziunile in alerta.

Si toate acestea deoarece un om care circula cu autobuzul spre Londra si isi folosea tigara electronica a trezit „panica” intr-un alt pasager care a sunat la politie crezand ca respectivul este terorist. Bietul om nu facea altceva decat sa isi foloseasca tigara electronica pe un drum de 6 ore, din Preston la Londra. Acest lucru nu este anormal pentru utilizatorii de tigari electronice care pot folosi aceste dispozitive oriunde fara sa afecteze sanatatea celor din jur.

Riscul unui atac terorist in timpul Jocurilor Olimpice a fost o preocupare majora pentru oficialii britanici, dar si pentru celelalte natiuni ale lumii.

Chiar si asa este ciudat sa chemi politia si sa panichezi o tara intreaga, doar pentru ca vezi pe cineva ca foloseste o tigara electronica si scoate aburi intr-un autobuz. Chiar si nestiind ce este acel dispozitiv, cineva nu face altceva decat sa scoata aburi, asta nu este un motiv suficient de puternic ca sa alertezi atata lume. Unde mai pui ca utilizarea unei tigari electronice nu implica ardere si nu prezinta riscuri.

Oamenii trebuiesc educati cu privire la acest produs. Este clar ca inca nu se stie despre el sau multi care stiu, stiu lucruri gresite. Ar trebui organizate niste campanii de informare cu privire la acest produs nu doar in randul fumatorilor, ci si in randul nefumatorilor.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate