În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 05/07/2012 OMS trebuie sa isi schimbe atitudinea fata de tigara electronica

Organizatia Mondiala a Sanatatii ar trebui sa isi schimbe atitudinea fata de tigara electronica. Pozitia curenta nu duce decat la distrugerea actualei sanatati publice.

Intr-un articol aparut recent in publicatia Independent Online (Malta) pozitia curenta a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) fata de tigari electronice poate fi interpretata astfel „Tigarile electronice nu sunt o terapie legitima de renuntare la fumat.” De asemenea, OMS sustine ca nu exista dovezi suficiente care sa afirme ca oamenii pot renunta la fumatul clasic cu ajutorul tigarilor electronice.

In 2012, sa sustii ca tigara electronica nu este o terapie legitima de a renunta la fumat este un pic nestiintific, mai ales de catre o organizatie a sanatatii. Cum de altfel sa ignori peste trei milioane de oameni din lumea-ntreaga care au renuntat la tigarile clasice cu tigara electronica, este la fel de nestiintific. OMS ar recomanda ca ex-fumatorii care au renuntat la fumatul clasic ajutati de tigari electronice, sa lase de-o parte acest dispozitiv „nelegitim” si sa se intoarca la fumat.

Nu vi se pare un pic ciudat faptul ca OMS, cu toate ca exista dovezi clare care atesta ca tigara electronica este mai sigura decat tigarile din tutun, sa recomande fumatorilor sa se intoarca la tigarile din tutun? Nu vi se pare ciudat ca OMS nu a vazut studiul Polosa, studiul clinic in care unor fumatori care nu doreau sa renunte la tigari li s-au oferit tigari electronice si mai mult de 50% dintre ei au renuntat la fumat? Sau poate OMS nu a auzit de parerea Colegiului Royal al Medicilor din Marea Britanie despre tigara electronica?

 

Cred ca OMS a uitat de o veche vorba care ar fi trebuit sa fie defapt motto-ul lor ”Incetati sa mai raniti oamenii!”

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate