În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 03/07/2012 Ce se intampla cu tigara electronica la nivel mondial?

Au trecut aproape 9 ani de cand tigara electronica a fost inventata de catre farmacistul chinez Hok Lik. Cel putin asa sustin chinezii pentru ca americanii sunt defapt de alta parere, ei sustin ca acest dispozitiv a fost inventat cu mult timp in urma de catre un american.

In tot acest timp, de la micul dispozitiv inventat de Lik o intreaga industrie s-a dezvoltat. Aceasta industrie a tigarilor electronice a crescut rapid cu toate ca a avut de infruntat destul de multe situatii critice. Insa, dupa cum o sa vedeti lucrurile, per total, stau bine.

Dar iata cum se prezinta tigara electronica in lume:

In Turcia, Estonia si Hong Kong tigara electronica este complet interzisa. In Japonia si in Spania este interzisa comercializarea de tigari electronice ce contin nicotina.

Acum ca stim tarile in care tigara electronica este interzisa complet sau partial sa vedem si un top al vanzarilor de tigari electronice:

  1. Statele Unite ale Americii
  2. Rusia
  3. India
  4. Regatul Unit al Marii Britanii
  5. Germania
  6. alte tari din Europa

Chiar si in Romania vanzarile de tigarete electronice sunt in continua crestere. Tigara electronica Nr. 1 este unul dintre cei mai mari importatori din tara. Suntem pe piata de aproape 3 ani si pana in prezent am ajutat mii de fumatori sa renunte la tigarile traditionale.

Suntem unici distribuitori pe Romania pentru tigari electronice Vipercig si colaboram de mult timp cu binecunoscutul brand Sailebao. De la inceput si pana in prezent ne-am straduit sa va oferim numai produse de calitate si o consiliere de exceptie.

In continuare ne vom stradui sa va aducem cele mai noi produse, desigur la cea mai buna calitate!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate