În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 02/07/2012 Companii de tigari electronice in proces

Era si timpul ca acele companii care copiaza modele de tigari electronice si care nu respecta calitatea sa fie penalizate. Dupa cum probabil stiti pe piata, chiar si la noi, exista foarte multe companii care pretind ca vand un anumit model original mult mai ieftin cand defapt el este contrafacut, pierzandu-si astfel eficienta si calitatile. Aceste tehnici de marketing sunt in detrimentul consumatorului care are de suferit deoarece in loc sa cumpere un produs care sa il ajute sa renunte la fumat, amagit de pretul redus, cumpara o copie a lui care nu este la fel de eficienta.

 

Recent compania Dragonite, cunoscuta si celebra sub numele de Ruyan, a anuntat ca da in judecata 10 companii de tigari electronice pentru incalcarea Brevetului 944. Compania detine mai multe brevete de protejare a proprietatii intelectuale insa, brevetul 944 acordat recent in SUA, este legat de arhitectura si functionalitatea tigarilor electronice. Practic aceasta companie da in judecata alti competitori pentru copierea designului si a functionalitatii unor tigari electronice. (http://www.dragonite.com.hk/attachment/20120626190201001452620_en.pdf). Cele 10 companii date in judecata sunt:

 

1. Barjan LLC- comercializeaza tigari electronice Mistic
2. CB Distributors- comercializeaza 21st Century Smokes E-cigarette
3. Finiti Branding Group- comercializeaza tigara electronica FIN
4. LOEC, Inc.- cunoscuta si sub denumirea de Blu Cig
5. Logic Technology Development Co.- comercializeaza tigara electronica Logic
6. Nicotek Development Co.- comercializeaza tigari electronice Metro
7. The Safe Cig LLC- comercializeaza tigara electronica Safe Cig
8. Sottera Inc.- comercializeaza tigarile electronice NJOY
9. Spark Industries LLC- comercializeaza tigarile electronice CIG20 E-cigarettes- un brand privat disponibil exclusiv prin Kretek
10. Vapor Corp.- comercializeaza tigari electronice Fifty-One, Krave, VaporX, EZ Smoker, Green Puffer, Americig, Fumare, Hookah Stix si Smoke Star.


Aceste procese sunt in favoarea consumatorilor deoarece companiile sunt fortate sa respecte anumite standarde de calitate si de siguranta. Este important ca fumatorii care intentioneaza sa renunte la fumat sa foloseasca o tigara electronica de calitate pentru a reusi.

 

Magazinul nostru online va ofera tigari electronice Vipercig si tigari electronice Sailebao.
De asemenea nu uitati ca va stam la dispozitie pentru a va consilia in alegerea unei tigari electronice potrivita stilului Dvs. de fumat.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate