În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 29/06/2012 Tigara electronica este cel mai cautat dispozitiv de renuntare la fumat pe internet

Un articol aparut recent in Jurnalul American de Medicina Preventiva arata ca, dintre toate metodele de renuntare la fumat existente, tigara electronica a devenit cea mai cautata pe internet. Acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda avand in vedere ca tigara electronica are cea mai mare rata de succes dintre toate metodele de renuntare la fumat existente pe piata.

Potrivit unui studiu recent realizat de medici din Africa de Sud, 45% dintre participanti au reusit sa renunte complet la fumat in 2 luni. Echipa de medici a oferit la 349 de pacienti cate o tigara electronica pentru a studia cat de eficienta este aceasta pentru a renunta la fumat. Voluntarii au folosit tigari electronice timp de 8 saptamani, timp in care medicii au masurat rata de succes pe care aceasta alternativa o are.

O alta dovada a succesului pe care tigara electronica il are sunt miile de povesti ce pot fi intalnite pe forumurile si blogurile de specialitate de la persoanele care au reusit sa renunte la tigarile clasice cu acest dispozitiv. De asemenea potrivit ultimelor estimari numarul utilizatorilor de tigari electronice este de 4 milioane la nivel mondial. In continuare se estimeaza ca aceast numar se va dubla cat de curand.

Nu mai este o noutate ca e-tigara este un dispozitiv eficient care poate ajuta toti fumatorii care doresc sa renunte la tigarile din tutun. Chiar si in Romania numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut foarte mult. Acum 1 an nu vedeam foarte des astfel de persoane insa astazi nu ne mai surprinde sa vedem aburitori in metrou, la posta, in centre comerciale si de ce nu, chiar si la TV.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate