În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 26/06/2012 Legislatia din NY interzice vanzarea de tigari electronice catre minori

Cu ceva timp in urma autoritatile din New York au anuntat ca intentioneaza sa interzica comercializarea de tigari electronice definitiv. Motivatia lor, „In 2009 Administratia alimentelor si medicamentelor SUA (Food and Drug Administration – FDA) a emis un comunicat de presa prin care informeaza populatia cu privire la pericolul pe care il reprezinta tigara electronica. Analiza lor a relevat faptul ca in unele tigari electronice au fost gasite substante cancerigene precum dietilen glicolul, o substanta foarte toxica pentru oameni. S-a facut o confuzie voita intre dietilen glicol (substanta toxica) si propilen glicol (substanta folosita la amestecul medicamentelor).

Desigur cu totii stim ca, acest studiu a fost proclamat nul de catre Curtea de Apel SUA pe motiv ca nu au fost respectate normele de cercetare. Curtea de Apel SUA a sustinut ca tigarile electronice nu sunt medicamente sau dispozitive decat daca acestea sunt comercializate in scopuri terapeutice.

Evident ca nu au reusit sa interzica definitiv comercializarea de tigari electronice pentru ca ar face un mare rau fumatorilor care deja au renuntat la fumat cu tigara electronica. Se estimeaza ca numarul total de utilizatori de tigari electronice din SUA este de 3 milioane.

Este a doua tentativa a New York-ului de a interzice tigara electronica si de aceasta data fara succes. Prima data cand a fost facuta o astfel de propunere utilizatorii de tigara electronica au iesit in strada si au protestat in centrul orasului. De aceasta data nu a mai fost nevoie pentru ca Autoritatile au cedat mai usor.

Insa, de aceasta data Autoritatile din NY au reusit sa interzica tigara electronica minorilor. O masura am putea spune, indreptatita, luand in considerare faptul ca tigara electronica contine nicotina. Asta este singurul motiv pentru ca tigara electronica nu trebuie comercializata copiilor care de altfel acest dispozitiv nu pune un pericol asupra lor intrucat nu contine substante cancerigene.

Guvernul din NY ar trebui sa isi focuseze atentia pe alte lucruri care sa asigure sanatatea si bunastarea cetatenilor, nu propunand legi care sa dauneze sanatatii lor.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate