În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 23/06/2012 Tigari electronice ca alternativa pentru tine

Te-ai saturat de mizeria si scandalurile legate de fumat, de banii cheltuiti si de riscurile asupra sanatatii asociate fumatului? Tigara electronica ar putea fi o alternativa pentru tine. Acest dispozitiv pare sa aibe un potential urias pentru fumatorii din lumea-ntreaga.

Tigara electronica este un dispozitiv care simuleaza actiunea de a fuma. Aceasta produce vapori care inhalati aduc aceeasi satisfactie ca si fumul de tigara, insa fara agenti chimici cancerigeni si fara a provoca daune organismului. Senzatia, aspectul si aroma sunt similare cu fumatul si satisfac multora nevoia de a fuma.

Exista mai multe modele de tigari electronice realizate pentru diferite tipuri de fumatori. Acestea sunt fie reincabile, fie de unica folosinta. Cele reincarcabile folosesc un lichid pentru a incarca cartusele si pot fi folosite pentru o perioada indelungata. Lichidul folosit pentru reincarcare vine in concentratii diferite de nicotina si cu diferite arome. Tigara electronica poate fi folosita ca un mijloc de a renunta la fumat sau ca o alternativa a tigarilor din tutun.

Nu exista tip de fumator care sa nu poata renunta la tigarile clasice cu tigara electronica. De aproape 10 ani de cand se fabrica tigari electronice tehnologia s-a perfectionat foarte mult. Exista foarte multi fumatori care nu doar au inlocuit tigarile clasice cu tigara electronica dar au renuntat chiar si la aceasta. Rata de succes a tigarilor electronice este de peste 50%, am putea spune ca uriasa avand in vedere ca ratele de succes ale metodelor de renuntat la fumat existente pe piata nu depasesc 8%.

Indiferent ca esti un fumator „inrait” sau un fumator ocazional, tigara electronica te poate ajuta. Tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti sa nu mai fumezi si sa incerci. Vei ramane surprins de eficienta pe care o are acest dispozitiv!Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate