În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/06/2012 Cumpara primul kit de tigara electronica

Asadar, te-ai decis sa renunti la fumat cu tigara electronica? Felicitari! Trecerea la tigara electronica iti va permite sa te bucuri de obiceiul de a fuma fara substante cancerigene sau fum.

Alegerea unui kit de tigara electronica poate fi o operatiune mai grea decat iti imaginezi. Pentru inceput este important sa te documentezi pe internet inainte pentru a vedea care magazine de tigari electronice comercializeaza produse bune.

Dupa ce te-ai documentat si ti-ai ales un magazin de unde sa cumperi trebuie sa hotarasti ce model de tigara electronica doresti. Pe internet exista foarte multe modele de tigari electronice concepute pentru orice tip de fumator. Pentru a alege un model de tigara electronica trebuie sa tii cont de marca de tigari pe care o fumezi, de taria lor si de cantitatea de tigari pe care o fumezi in fiecare zi.

In majoritatea magazinelor, exista kituri pentru modelele de tigari electronice, concepute special pentru cei care sunt incepatori. In aceste kituri ar trebui sa gasesti incluse consumabilele necesare pentru o buna functionare a tigarii electronice. Dar iata care sunt consumabilele care nu trebuie sa lipseasca din kit:

- Bateriile – este esential sa existe in kit incluse 2 baterii pentru a avea autonomie cu tigara electronica. Ai nevoie de 2 baterii pentru ca, in momentul in care descarci una dintre ele, trebuie sa o pui la incarcat iar in timpul acesta pentru a putea folosi tigara trebuie sa mai ai inca o baterie la indemana. In mod normal incarcarea bateriilor variaza intre 2-3,5 ore.

- Atomizor/cartomizer – in kit trebuie sa existe cel putin 1 atomizor. Atomizorul este o componenta de baza ce realizeaza tranformarea lichidului in vapori.

- Cartuse de rezerva – cartusele trebuiesc schimbate periodic pentru a ne bucura de gustul pe care tigara electronica il ofera. Daca nu schimbam cartusele la timp este posibil ca gustul sa se schimbe si sa nu fie unul tocmai placut.

- Incarcator – pentru ca tigara electronica sa functioneze trebuie ca bateriile sa fie incarcate. Pentru a incarca bateriile ai nevoie de un incarcator special conceput pentru bateriile de tigari electronice

- Lichid – kitul pe care doresti sa il cumperi trebuie sa contina cel putin o sticluta de lichid (de 30 de ml). Aveti nevoie da lichid pentru a incarca cartusele. Atentie, cantitatea de lichid din sticlute poate varia de la 10 pana la 30 de ml.

Aceste consumabile este esential sa le ai la inceput pentru a reusi sa renunti la fumat cu tigara electronica. Exista desigur si alte accesorii pe care le poti cumpara insa acelea sunt optionale.Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate