În curs de procesare...

Accesorii

TigaraElectronica-Nr1 va pune la dispozitie si accesorii pentru tigara electronica. Modelul de tigara electronica DSE901 detine cea mai completa gama de accesorii datorita faptului ca este cel mai vandut model de tigara electronica din lume. Categoria accesorii tigara electronica cuprinde accesorii precum: conectori, incarcator masina, incarcator USB, tabachera, passthrough si PCC.


  Produs Codul produsului Preț  
Adaptor usb tigara electronica. Adaptor auto USB

COD: adaptor_usb

20 RON
incarcator tigara electronica ego Incarcator priza Ego

COD: incarcat_ego

25 RON
Produsul nu este pe stoc!
Lanyard cu inel eGo Lanyard cu inel eGo 5 RON
Tabachera pentru tigara electronica Tabachera 20 RON
Tabachera Tigara electronica Ego Tabachera EGO

COD: 41

15 RON
Tabachera piele Tigara electronica Ego Tabachera piele Vipercig

COD: 41

20 RON

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate