În curs de procesare...

Tigari electronice Vipercig

TigaraElectronica-Nr1 este singurul magazin online din Romania care comercializeaza tigari electronice Vipercig. Tigara electronica Vipercig este o e-tigara superioara modelelor similare non-brand. Ne dorim sa oferim clientilor intotdeauna produse originale Vipercig de ultima generatie si totodata cele mai populare modele de tigari electronice Vipercig. Vipercig reprezinta o selectie de modele ale tigarilor electronice performante, imbunatatite de inginerii companiei Vipercig pentru a fi de o calitate superioara. TigaraElectronica-Nr1 comercializeaza tigari electronice Vipercig originale la preturi competitive. Suntem in Bucuresti.


  Produs Codul produsului Preț  
Tigara electronica Ego W Vipercig V2 kit Ego W Vipercig V2

COD: Ego_W_Vipercig_v2

239 RON
Tigara electronica Ego W Vipercig V2 XXL kit Ego W Viper V2 XXL

COD: Ego_W_Vipercig_XXL_v2

259 RON
tigara electronica ce4 plus Tigara electronica CE4 Plus

COD: kit_ce4plus

139 RON

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate