În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/05/2016 Federatia Franceza de Cardiologie recomanda tigara electronica

Federatia Franceza de Cardiologie adopta o pozitie pozitiva in ceea ce priveste tigarile electronice, intr-o fisa informativa, care tocmai a fost facuta publica: "Tigara electronica, un ajutor in renuntarea la fumat?"

Pentru Federatia Franceza de Cardiologie, mesajul este clar: "Vapori produsi de tigara electronica sunt mult mai putin toxici decat fumul tigarilor cu tutun".

Documentul adauga ca, chiar daca acest dispozitiv nu este 100% sigur, nivelurile de substante toxice sunt de 9 pana la 450 de ori mai mici decat cele regasite in ​​fumul de tigara. Cel mai important, autorii remarca faptul ca cele mai multe dintre aceste substante apar numai in cazul in care lichidul pentru tigara electronica este incalzit in mod excesiv.

Fisa informativa specifica urmatoarele lucruri: "Sa ne amintim ca nicotina este substanta din tutun, care creeaza si sustine dependenta si care nu dauneaza in fumat. Ea are un rol de substituire, la fel ca in terapiile de inlocuire a nicotinei ".

Publicatia ofera, de asemenea, cifre incurajatoare: 3 milioane de oameni din Franta folosesc tigarile electronice, iar intre 1,2 si 1,5 milioane de vaperi sunt utilizatori de zi cu zi. 75% dintre utilizatori sunt fumatori obisnuiti, iar 8,4% sunt fumatori ocazionali. 400.000 de francezi, cu varste cuprinse intre 15 si 75 de ani, cred ca tigara electronica i-a ajutat sa renunte la fumat sau i-a tinut departe de tutun, cel putin temporar.

Ce spune Daniel Thomas, presedintele onorific al Federatiei Franceze de Cardiologie, ca expert in domeniu:"Tigara electronica, folosita de multi fumatori, i-ar putea ajuta pe unii dintre ei sa renunte la fumat. Este de departe mai putin daunatoare decat tutunul (nu emite monoxid de carbon si nici cantitati semnificative de substante cancerigene).

Cu toate acestea, este de remarcat faptul ca multi utilizatori continua sa fumeze chiar si cateva tigari traditionale, in paralel cu vapatul. Este esential sa se utilizeze tigarile electronice in mod exclusiv si sa se evite orice expunere la fumul de tutun, deoarece continuarea acestui obicei nociv, chiar daca doar ocazional, duce la o crestere importanta a riscului rezidual de cancer sau de boli cardiovasculare.

Tigara electronica este rezervata exclusiv fumatorilor si nu este recomandata pentru fostii fumatori sau pentru nefumatorii care ar fi tentati sa o incerce.

Vanzarea acesteia este interzisa tinerilor sub 18 ani si nu trebuie utilizata in timpul sarcinii.

In cazul in care cineva foloseste deja o tigara electronica si a abandonat fumatul, nu exista nici un motiv sa fie descurajat; acesta trebuie sa continue sa foloseasca acest dispozitiv pentru ca este cu siguranta mai putin daunator decat fumatul.

Consiliul Superior al Sanatatii Publice recomanda sa consolideze studiile epidemiologice si sa continue eforturile de standardizare si de etichetare a tigarii electronice pentru a oferi consumatorilor cele mai importante informatii privind calitatea si securitatea".

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate