În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/01/2016 Da, vapam tigara electronica, si iata de ce

In ultima perioada, au aparut informatii despre tigari electronice, care acopera aproape toate aspectele vapatului: noi studii, initiative guvernamentale in Romania si chiar unele vesti incurajatoare despre reglementarea acestui domeniu. Insa, acum, as vrea sa vorbim despre motivatia oamenilor de a vapa. De ce au ales anumite persoane sa treaca de la tigarile cu tutun la tigarile electronice? Noi suntem in asentimentul lor si putem declara cu mandrie ca „Da, vapam”. Iata de ce:

In fiecare an, Action on Smoking and Health (ASH), din Marea Britanie, realizeaza un studiu pentru a determina climatul actual al tigarilor electronice. Rezultatele acestuia arata care sunt principalele trei motive, pentru care fumatorii trec pe tigara electronica:

  1. Dorinta de a renunta definitiv la acest viciu.

  2. Dorinta de a se lasa de fumat, dupa ce au dat gres cu alta metoda.

  3. Dorinta de a reduce numarul de tigari, fara sa se lase de fumat complet.

ASH realizeaza aceste sondaje de cativa ani, iar motivele pentru aceasta tranzitie din vietile fumatorilor au ramas constante. Este foarte clar pentru toata lumea ca oamenii aleg sa vapeze pentru a inlocui efectele negative ale tutunului sau macar pentru a le reduce. Sa vedem si alte motive, pentru care oamenii aleg sa foloseasca tigara electronica si pe care le mentioneaza in formularele online ale acestei organizatii:

  1. Consumul de nicotina. Tigara electronica permite unui utilizator sa controleze doza de nicotina, care ajunge in organism, prin intermediul unui dispozitiv, care pare foarte natural. Spre desoebire de guma si plasturi, vaperul isi poate lua doza de nicotina cand vrea, in cantitatea pe care o vrea.

  2. Experienta vapatului. Aceasta experienta este cea care se aseamana cel mai mult cu cea a fumatului, cu o singura diferenta: nu exista ardere si nici fum. Replicarea fumatului usureaza aceasta trecere de la tigari cu tutun la tigari electronice, in comparatie cu produsele care inlocuiesc nicotina.

  3. Preturi din ce in ce mai mari ale tigarilor cu tutun. Costurile fumatorilor legate de acest viciu cresc de la un an la altul destul de mult, asa ca multi nu-si mai permit sa cumpere tigari cu tutun. In Romania, un fumator de un pachet pe zi ajunge sa cheltuiasca in jur de 500 de lei pe luna, in timp ce consumabilele pentru tigara electronica nu depasesc 100-150 de lei, pentru aceeasi perioada de timp.

Tu poti raspunde „Da, vapez!” atunci cand ti se adreseaza aceasta intrebare? Daca nu, nu crezi ca este timpul sa afli de ce milioane de fumatori din intreaga lume se pot mandri cu un raspuns afirmativ? Te provoc sa acorzi tigarii electronice o sansa, fie ca supliment, fie ca inlocuitor al tigarilor cu tutun pe care le consumi. Tigarile electronice ofera o experienta extrem de placuta, care satisface aproape orice vaper.

 

 

Comment-uri

*****

26/01/2016, 13:09

"Buna.
Sunt vaper de mai bine de 3 ani si am optat pentru tigara electronica datorita pretului mare la tigarile traditionale si datorita cantitatii mari de tigari fumate intr-o zi( minim un pachet de tigari pe zi) Dupa doi ani de vapat am trecut de la nicotina 24 ml/mg (adica cam 12 mg/g transformat in tigara) la 6 mg/ml (3 mg/g transformat in tigara). Tin sa precizez ca ma simt mult mai bine cu tigara electronica, in ciuda multor discutii aparute pe acest subiect( ca ar fi mai cancerigene, ca e riscul sa faci apa la plamani, ca explodeaza etc..) si nu intentionez sa renunt la tigara electronica. In timp ea a devenit un hobby pentru mine, trecand de la kit-urile standard pentru incepatori la mod-urile avansate si atomizoare servisabile.
Pot spune cu mandrie ca: Da, eu vapez !!"

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate