În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 04/09/2015 Ce sunt clearomizoarele servisabile pentru tigara electronica

Tigara electronica este un dispozitiv in componenta caruia intra rezervorul pentru lichid numit clearomizor. Avand in vedere ca pe piata exista numeroase marci si modele, multi vaperi, atat incepatori, cat si profesionisti, se intreaba care este cel mai bun clearomizor pentru tigara electronica. Alegerea acestuia poate fi foarte dificila, mai ales ca dimensiunile sunt destul de variate.

Clearomizorul ofera vizibilitate maxima in raport cu lichidul pentru tigara electronica care se afla in rezervor, ceea ce il ajuta pe utilizator sa-si dea seama cand trebuie sa-l reumple. Astfel, se poate evita atat momentul dificil in care ramane fara elichid, cat si arderea uscata a fitilului, ceea ce poate duce la deteriorarea dispozitivului. Rezistenta uzata a clearomizorului trebuie inlocuita periodic cu una noua, iar multi vaperi nu sunt suficient de indemanatici pentru acest procedeu sau nu au timp pentru asa ceva. Astfel, au aparut pe piata clearomizoarele servisabile, care se pot desface in diverse componente si se poate inlocui doar componenta responsabila de vaporizarea lichidului. Aceste consumabile pentru tigara electronica ajuta vaperii sa schimbe rezistentele mai usor, dar si sa aiba costuri de intretinere mai mici.

Atomizoarele servisabile sunt, in general, mai mari si mai grele decat clearomizoarele pentru tigari electronice. De aceea, ele sunt recomandate a fi folosite in combinatie cu MOD-uri, fie ele mecanice sau electronice. Atomizoarele servisabile sunt niste dispozitive mai avansate, care ofera vaperilor o libertate mai mare atunci cand vine vorba de servisare, dar si un volum mai mare de lichid in rezervor, care sa acopere nevoile utilizatorului intreaga zi sau chiar mai mult.

Atat clearomizorul servisabil, cat si atomizorul servisabil sunt foarte eficiente. De multe ori, utilizatorii de tigari electronice le achizitioneaza pe amandoua, pentru a putea observa pe propria piele care este mai bun in raport cu propriul stil de vapat.

Pe site-ul nostru vei gasi o colectie de clearomizoare si atomizoare servisabile, fabricate de producatori renumiti, potrivite pentru mai multe modele de tigari electronice. Acceseaza categoria Clearomizoare si atomizoare si bucura-te de o experienta de vapat excelenta!

 

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate