În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 09/10/2014 Tigara electronica Joyetech eRoll review

tigara electronica eroll

O tigara electronica deosebita, probabil cea mai buna optiune pentru fumatorii care isi doresc o tigara electronica slim!

Tigara electronica eRoll este fabricata de compania Joyetech si se adreseaza in special fumatorilor care isi doresc un dispozitiv slim, portabil si elegant.

Design si performanta

Tigara electronica eRoll are aproximativ aceleasi dimensiuni ca si o tigara clasica si foloseste sistemul TANK. Este un dispozitiv alcatuit din trei componente detasabile: baterie, atomizor si cartus tank. Nimic din ceea ce exista pe piata, la ora actuala, la aceste dimensiuni, nu se apropie de aceeasi performanta. De acest lucru va veti convinge, cu siguranta, atunci cand o sa trageti primul puf. Functioneaza la fel de bine ca o tigara electronica de dimensiune medie, scoate vapori ca un mod, iar bateria rezista o zi intreaga.

Dimensiuni si functionare

tigara electronica eroll

Are 93 mm lungime si un diametru de 8 mm, aproape ca o tigara clasica. Desi poate fi mai grea decat o tigara clasica, o puteti tine intre doua degete si aveti aceeasi senzatie ca atunci cand fumati. Foloseste o baterie de 90 mAh, dar ofera constant o tensiune de 3.7 v. Ce inseamna asta? Un flux constant de vapori, chiar si atunci cand bateria este aproape descarcata.

In plus, fata de alte tigari electronice de aceeasi dimeniune, vine la pachet cu o tabachera (PCC) eleganta, in care o puteti pastra atunci cand nu o mai folositi. Practic, trageti cate pufuri aveti nevoie, apoi o puteti inapoi in tabachera, iar ea se incarca. Tabachera este ca un incarcator portabil si are capacitate de 1.118 mAh. Mai mult decat atat, nu trebuie sa desurubati atomizorul, pur si simplu o puneti in tabachera si ea se incarca.

De ce este tigara electronica eRoll deosebita fata de alte tigari electronice slim?

In primul rand, pentru ca are un design aparte. Nu numai ca foloseste cartuse tank, care fac ca gustul e-lichidului sa fie foarte bun, dar foloseste si acelasi atomizor ca Ego-C. Ceea ce este un avantaj din punct de vedere al performantei pentru ca se trage usor din ea si ofera un volum consistent de vapori. Kit-ul tigara electronica eRoll este cel mai portabil si cel mai prezentabil dintre toate tigarile electronice slim, calitatea productiei de vapori este excelenta pentru cei care isi doresc sa renunte la fumat! 

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate