În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/09/2014 Tigari electronice fake vs. tigari electronice originale

 

Foarte multe persoane nu stiu, din pacate, despre diferentele dintre o tigara electronica originala si o tigara electronica fake. Exista numeroase diferente!

Cea mai mare greseala pe care o poate face o persoana este sa alerge dupa o tigara electronica ieftina in speranta ca “poate” va fi si eficienta sau de calitate. Lucrurile sunt diferite, in realitate…

In marea majoritatea cazurilor, cand vine vorba de tigari electronice originale – pretul este direct proportional cu calitatea, astfel – o tigara electronica de 20 ron va fi, cu siguranta, incadrata la categoria de ‘tepe’.La o tigara electronica originala sunt foarte importante 2 lucruri:Primul lucru este – gustul pe care reuseste tigara electronica sa ni-l ofere. Este extrem de important.Cel de-al doilea lucru este reprezentat de fiabilitatea componentelor.


In cazul unei tigari electronice fake – gustul nu va fi unul placut si fin, va fi foarte usor sa remarcati gustul neplacut pe care il va oferi o tigara electronica fake si ieftina. O alta problema va fi e-lichidul, care in loc sa fie transformat in vapori se va scurge pe langa componente. Totodata, legat de componentele unei tigari electronice fake – acestea se defecteaza mai repede. Astfel, sunt 2 argumente importante pentru care va recomandam sa nu alegeti calitatea inferioara.


In cazul in care va intrebati de ce este diferenta de pret intre magazinele online de tigari electronice, acest lucru este usor de explicat.


Exista foarte multe modele de tigari electronice si foarte multi producatori. Calitatea componentelor difera, iar testele de calitate se fac… sau nu. Ca atare, preturile de import sunt diferite in functie de brand si in functie de calitate. Exact cum am mentionat mai devreme – de regula pretul este direct proportional cu calitatea produsului. Totodata, producatorii de tigari electronice fake din China isi vand produsele foarte ieftin, astfel – preturile in Romania vor fi mai mici decat preturile la tigarile electronice de calitate.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate