În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 27/08/2014 “Tigara electronica trebuie interzisa” - OMS protejeaza vanzarile de tigari care provoaca boli si decese

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a publicat ieri un nou document in care si-a revizuit parerea cu privire la tigarile electronice. Declaratia arata o modesta imbunatatire fata de opinia extremista pe care OMS si-a exprimat-o public in 2012. Desi, OMS recunoaste indirect faptul ca tigarile electronice sunt mai sigure decat tigarile din tutun, acest lucru nu a oprit-o sa propuna reglementari disproportionate bazate pe:

- exagerarea asupra riscurilor minore si neplauzibile

- citare selectiva si denaturarea dovezilor stiintifice

- slaba intelegere si o aparenta indiferenta fara de avantajele pe care tigara electronica le are pentru fumatori

- nicio consideratie de etica fata de obstructionarea accesului la o alternativa mai sigura.

Printre recomandarile cele mai grave facute de OMS se numara:

- interzicerea aromelor la lichidele pentru tigarile electronice

- interzicerea utilizarii de tigari electronice in spatiile publice

- interzicerea oricaror mentiuni cu privire la sanatate

- restrictii cu privire la publicitate si marketing.

Gerry Stimson, Profesor Emerit la Imperial Collage of London si co-director la Knowledge-Action-Change (KAC) a declarat: “Misiunea OMS este de a salva vieti si de prevenire a imbolnavirii, dar, din nou, exagereaza cu privire la riscurile tigarilor electronice, in timp ce minimalizeaza potentialul urias al acestor produse cu un contin scazut de nicotina de a pune capat epidemiei bolilor asociate tutunului. OMS sustine ca tigara electronica este un pericol pentru sanatatea publica, dar nu are nicio dovada pentru a sustine aceasta afirmatie si ignora numarul mare de persoane care folosesc tigara electronica pentru a renunta la fumat.

Recomandarile OMS vor face mai mult rau decat bine, protejand in mod ironic vanzarile de tigari, si fac prea putin pentru a reduce numarul bolnavilor din cauza tutunului.”

Ovidiu Joita, Presedintele Asociatiei Industriei de Tigari Electronice (AITE) si, totodata, managerul companiei Tigara electronica NR1, a declarat pentru TVR1: “Ei ar dori mutarea tigarilor electronice in piata farmaceutica, ca sa suplineasca pierderile pe care companiile farmaceutice le au, din scaderea vanzarii medicamentelor pentru bolile cauzate de fumat.”

Stire TVR tigarile electronice nu dauneaza

Vezi mai multe video din

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate