În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/10/2013 Victorie pentru vaperi: Parlamentul European a respins reglementarea tigarilor electronice ca medicament

libertate vaperilor

Ieri a avut loc un moment istoric pentru vaperi, Parlamentul European a respins propunerea de a reglementa tigarile electronice ca produse medicamentoase. Exista cateva reglementari (care, desigur, sunt esentiale), dar care nu pun in pericol existenta, accesibilitatea si evolutia la tigari electronice.

Decizia care s-a luat ieri este foarte importanta. In ultimele luni au avut loc „lupte” dure cu privire la tigarile electronice. De la incertitudinea cu privire la siguranta, la discutii despre targetarea tinerilor si a nefumatorilor, situatia a fost confuza si era clar ca autoritatile de reglementare nu cunosteau foarte multe despre tigara electronica. Decizia de a reglementa tigarile electronice ca si medicament era gresita. Acestia ignorau faptul ca tigarile electronice nu sunt utilizate ca si medicamente. Nu exista o doza standard, nu exista un dispozitiv standard si nu exista o metoda standard de a absorbi nicotina. Fiecare vaper foloseste tigara electronica in functie de nevoia de nicotina pe care o simte. Aromele sunt esentiale. Exista vaperi care folosesc arome diferite in fiecare zi. Tigara electronica a adus o „revolutie” in domeniul renuntarii la fumat, care a surprins intreaga planeta.

Acestea decizie este doar inceputul unei lungi lupte pentru a va asigura ca pe piata vor fi disponibile cele mai bune produse.   

Ne bucuram ca eforturile vaperilor din intreaga Europa si ale asociatiilor, cum este si AITE (Asociatia Industriei de Tigari Electronice), din care facem si noi parte, nu au fost in zadar. Dorim sa multumim tuturor vaperilor care ne-au fost alaturi si care ne-au sustinut!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate