În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 30/08/2013 Tigaraelectronica-NR1.ro lanseaza kitul promotional Innokin iTaste SVD

innokin itaste svd

Tigaraelectronica-NR1.ro, unul dintre cele mai populare branduri din industria de tigari electronice din Romania, a lansat o noua promotie la Kitul Innokin Itaste SVD. Vaperii pot achizitiona acum Kitul Innokin Itaste SVD la reducere cu 41%.

iTaste SVD este cea mai recenta inovatie de la Innokin, dispune de tuburi telescopice care se potrivesc mai multor baterii si putere variabila, care poate fi ajustata de la 3W la 15W. Acest produs este foarte recomandat de intreaga comunitate de vaperi, in special de cei cu experienta. Vreti sa aveti o tigara electronica „profi”, incercati SVD-ul.

SVD iTaste este una dintre primele tigari electronice modate telescopice, de pe piata, cu adevarat inovatoare si construita calitativ. Construit in principal din otel inoxidabil, kitul SVD iTaste este alcatuit dintr-un tub scurt si unul mai lung. Tubul scurt poate depozita baterii de tip 18350 si 18650, in timp ce tubul mai lung ofera un spatiu mai mare de depozitare, in special pentru bateriile de tip 18650. Fie set-up poate utiliza stivuite IMR 18350 baterii de viață extinsă a bateriei și ciclurile de mai mult de serviciu.Tensiunea poate fi reglata de la 3.3 la 6.0 volti, in trepte de 0,1 volti. Pentru putere variabila, are un interval de 3.0 – 15.0 W, care pot fi ajustate in trepte de 0,5 wati.

Designul inteligent se poate observa pe fiecare parte a acestei tigari electronice modate. ITaste SVD are un ecran LED luminos care afiseaza tensiunea, puterea, durata de viata a bateriei, rezistenta clearomizorului si altele. Butonul de pornire lumineaza verde, galben si rosu pentru a stii cata baterie mai ai. Gravura de pe otel ofera directii concrete cu privire la modul de a schimba intre tensiunea si puterea variabila si, de asemenea, modul de a masura rezistenta atomizorului si tensiunea bateriei ramasa.

Pe langa kitul Innokin iTaste SVD, pe site-ul nostru puteti gasi, de asemenea, si alte promotii la tigari electronice si moduri.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate