În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/07/2013 De ce OMS spune, in continuare, minciuni despre tigara electronica?

tigara electronica

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) continua sa dezinformeze publicul cu privire la tigara electronica.

OMS a publicat recent doua mesaje pe Twitter prin care sustine ca nu exista dovezi clare care sa ateste ca tigara electronica ajuta fumatorii sa renunte la fumat si ca nu exista niciun dispozitiv aprobat de renuntare la fumat care sa livreze nicotina, intr-un mod asemanator cu tigara electronica.

Iata mesajul: „Tigarile electronice sunt adesea promovate ca fiind inlocuitori pentru tigarile din tutun, alternative sau ajutoare de renuntare la fumat, insa nu exista dovezi stiintifice inca.”

„Niciunul dintre ajutoarele de renuntare la fumat aprobate, de exemplu plasturi cu nicotina, guma de mestecat, nu livreaza nicotina direct in plamani ca tigarile electronice.”

Prima informatie este falsa, intrucat exista o multitudine de dovezi stiintifice care confirma ca tigarile electronice sunt eficiente ca si inlocuitori pentru tigarile din tutun sau ca ajutor de renuntare la fumat. Exista nenumarate rapoarte si marturii, precum si sondaje. Totodata, exista studii care demonstreaza ca aceste dispozitive pot ajuta fumatorii sa renunte la fumat chiar si atunci cand acestia nu isi doresc acest lucru.

Dar, sa presupunem prin absurd ca aceste studii si rapoarte nu exista, sa zicem ca acestea nu reflecta realitatea... cele cateva milioane de fumatori care au renuntat cu ajutorul tigarilor electronice sunt mai mult decat o dovada clara ca aceste dispozitive sunt eficiente.


Cea de-a doua afirmatie este, de asemenea, falsa! Desi, OMS sustine ca nu exista niciun dispozitiv de renuntare la fumat aprobat care sa livreze nicotina intr-un mod similar cu tigara electronica, exista. Acesta este inhalatorul cu nicotina care, ca si tigara electronica, livreaza nicotina direct in plamani.

OMS are dreptul sa isi de-a cu parerea cu privire la modul cum ar trebui tigarile electronice promovate, insa nu are dreptul sa minta publicul si sa prezinte informatii false despre aceste dispozitive pentru a promova interesul companiilor farmaceutice care o finanteaza. Nu este normal ca cea mai importanta organizatie de sanatate la nivel mondial sa induca in eroare publicul si sa prezinte informatii care pot afecta sanatatea publica. Nu este normal ca OMS sa protejeze interesele companiilor farmaceutice si sa minta cu „nerusinare” publicul!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate