În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 15/07/2013 Noua directiva privind produsele din tutun ignora complet cum functioneaza tigara electronica

Printr-o miscare oarecum surprinzatoare, Comitetul Parlamentului European pentru mediu si sanatate (ENVI) a votat pe 10 iulie (2013) sa reglementeze tigarile electronice ca produse medicale. Prin aceasta decizie, Comitetul Parlamentului European pentru mediu si sanatate a ales sa ignore complet cum functioneaza tigara electronica.

Acestia au facut multe greseli prin aceasta decizie (nesustenabila din punct de vedere legal), dar doua dintre ele sunt fundamentale:

• Compararea tigarilor electronice cu tigarile de tutun - Nu exista nicio indoiala ca tigarile electronice nu sunt produse din tutun. Cum stim asta sigur? Pentru ca acestea nu contin deloc tutun! Daca prezenta nicotinei le face produse "din tutun" - asa cum au sugerat unii -, atunci va fi necesar sa se reglementeze, de asemenea, si terapiile de inlocuire a nicotinei (plasturi si guma cu nicotina) si peste o jumatate de duzina de fructe si legume diferite ca fiind, de asemenea, produse din tutun .

• Clasificarea lor ca dispozitive medicale - Pentru ca ceva sa fie un dispozitiv sau produs medical, trebuie demonstrat ca poate trata sau vindeca diferite boli, rani sau leziuni. Nu numai ca tigarile electronice nu pot indeplini aceasta functie, nici macar nu sunt comercializate ca avand astfel de proprietati. Mai mult, a vapa dintr-o tigara electronica este considerat o activitate recreationala pentru oamenii care sunt in cautarea unei alternative mai bune pentru tigarile din tutun.

Din pacate, aceasta decizie a UE nu face altceva decat sa protejeze industria de tutun si sa limiteze accesul la tigarile electronice. Daca va fi aprobata sau nu, vom vedea in septembrie. Pana atunci, vom continua sa vapam tigari electronice de calitate Vipercig.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate