În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 12/07/2013 UE a votat: tigara electronica va fi reglementata ca medicament

Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara a Parlamentului European (ENVI) a votat o noua Directiva privind produsele din tutun. Aceasta directiva vine cu o serie de schimbari, dar cea care conteaza cel mai mult pentru utilizatorii europeni de tigari electronice este de a clasifica tigarile electronice ca medicament.

Noua directiva nu va intra in vigoare inca. Aceasta va fi supusa din nou la vot in timpul unei sesiuni plenare (sesiune de vot a membrilor UE), in luna septembrie.


In esenta aceasta decizie nu este decat o modalitate „subtila” de a interzice tigara electronica pentru ca, noi stim foarte bine ca acest dispozitiv nu poate fi reglementat ca medicament. Am explicat asta intr-un articol precent, „De ce tigara electronica nu ar trebui (si nu poate) sa fie reglementata ca si medicament?


Intre timp, tigarile clasice, care sunt responsabile pentru 700.000 de decese anual, pot fi comercializate...


Nu ne pierdem speranta!


Cu toate ca aceasta decizie a venit ca o lovitura pentru industria de tigari electronice, noi vom continua sa luptam pentru drepturile vaperilor si ale europenilor.


Aceasta decizie incalca mai multe drepturi si acest lucru este confirmat chiar si de partea juridica din cadrul UE. Comitetul juridic al UE a votat impotriva pe motiv ca aceasta legislatie este ilegala, iar Sir Francis Iacov QC, fostul avocat general la Curtea Europeana de Justitie a descris decizia de a interzice tigara electronica ca fiind:

„o masura absurda, care este susceptibila sa fie anulata deoarece contravine cu principiului proportionalitatii si / sau principiul de non-discriminare”

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate