În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 03/07/2013 Fumatorii se declara mai sanatosi, de cand au trecut la tigara electronica

tigara electronica locuri publice

Un sondaj realizat de site-ul E-cigarettedirect.co.uk a constatat ca majoritatea utilizatorilor de tigara electronica au simtit o imbunatatire a sanatatii de cand au renuntat la fumat. Din cei 1000 de vaperi chestionati, 98% au declarat ca au fumat mai putine tigari clasice de cand au trecut la tigara electronica.

O majoritatea covarsitoare de 77% au declarat ca nu au mai fumat deloc de cand au trecut la tigara electronica. In esenta, acestia au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica.

Imbunatatiri asupra sanatatii

Aproape două treimi (63,9%) au raportat o imbunatatire semnificativa privind tusea de fumator după ce au renuntat la tigarile de tutun. Doar 3,4% au declarat ca tusea de fumator a ramas neschimbata.

Marea majoritate (70%) dintre fumatori au declarat ca au simtit o crestere a capacitatii pulmonare, dupa ce au renuntat. Mai mult de o cincime (22,2%) din aceste afirmații au fost confirmate de un medic.

Mai mult, 72,9% au declarat ca au simtit o crestere a capacitatii si a abilitatii de a face exercitii fizice. Două treimi (66%) au raportat, de asemenea, ca au simtit o crestere a capacitatii de a face activitățile obositoare de zi cu zi.

Datele din studiu au fost analizate si de Dr. Konstantinos Farsalinos - care, la randul sau a realizat cateva studii promitatoare legate de tigarile electronice. Dintre acestea, il amintim pe cel asupra inimii, il gasiti AICI. Acest studiu confirma ca tigarile electronice nu afecteaza ritmul cardiac al inimii.

Potrivit lui Farsalinos, imbunatatirile de sanatate nu au fost semnificative la persoanele care au continuat sa fumeze, desi au folosit in acelasi timp si tigara electronica, cu toate ca efectele benefice au fost totusi remarcate.

Aceste rezultate nu sunt foarte diferite de cele raportate de alte studii, realizate in trecut, privind starea de sanatate a persoanelor care s-au lasat de fumat sau care au redus numarul tigarilor clasice fumate cu ajutorul tigarilor electronice. Cifrele arata ca, indiferent de cat de des se foloseste e-tigara, aceasta tinde sa contribuie la reducerea numarului de tigari fumate, dar si la imbunatatirea starii de sanatate.

 

Comment-uri

***

11/12/2013, 17:38

"Buna eu am 23 de ani. Si am fumat 4 ani. A fost deajuns pana ce in tro zi de dimineata nu am mai aprins tigara normala si am luat tigara electrică. Am mai incercat odata sa ma las cu tigara electrica dar am fost prea dupa tigari. Acum am 6 zile de cand nu fumez..!!! Mai am din cand pofta sa fumez dar nu vreau! "

****

22/07/2013, 13:33

"Am 63 de ani, am fumat de la 18 ani, am ajuns la 3 pachete pe zi, dar in urma cu 3 ani am facut BPOC. Un simplu fum de tigara imi bloca respiratia, ma sufocam, e de nedescris!
De atunci, "fumez" numai e-tigarete, (fac si tratament, dar, cum mi-a spus de la inceput doctorul, sa nu ma astept la imbunatatiri, ci sa sper ca nu se va inrautati situatia!). Daca nu ar fi fost tigaretele electronice, nu stiu ce m-as fi facut. (am reusit sa elimin tigara obisnuita intr-o zi!).
Nu as vrea sa devina "medicament", ca sa-i creasca pretul! (poate ca si asta e un motiv!)"

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate