În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 01/07/2013 Putin bun simt, asta le lipseste autoritatilor cand vine vorba de tigara electronica

Este adevarat, nu avem inca nenumarate studii despre tigara electronica, dar pentru cei care utilizeaza acest dispozitiv, a scoate vapori in loc de fum reprezinta, de departe, cea mai buna optiune. Este adevarat ca mai avem mult de lucru pentru a-i convinge pe cei de la UE macar ca tigara electronica este cea mai buna alternativa pentru fumat, dar cum ramane cu avantajele evidente?

Milioane de oameni la nivel mondial vorbesc despre lupta lor impotriva fumatului. In jurul tigarii electronice s-a creat o comunitate puternica, care reuneste oameni care au luptat poate toata viata impotriva tutunului. Cei de la UE nu doresc sa asculte care sunt imbunatatirile asupra sanatatii pe care vaperii le-au simtit. Cu toate acestea, povestile noastre conteaza, iar numarul fumatorilor care renunta zilnic la tigarile clasice cu tigara electronica este in crestere. Nu am intalnit pana acum grupuri care sa vorbeasca despre cum au renuntat la fumat cu guma sau plasturii cu nicotina. Daca ar fi existat un grup care sa discute despre Chantix, probabil ati fi citit povesti de genul „Hei, astazi nu am reusit sa ma sinucid!”

Cele mai puternice argumente pe care le-am auzit pana acum de la cei care sunt impotriva tigarilor electronice, sunt ca acestea contin numeroase chimicale si ca nu se stie foarte mult de efectele vapatului pasiv.

Am inteles ca acesta este un produs relativ nou pe piata si ca inca sunt necesare studii. Cu toate acestea, cercetarile realizate pana in prezent despre tigara electronica sunt in mare parte pozitive.

Preferam sa ramanem cu dependenta de nicotina din tigarile electronice, decat cu miile de otravuri care se gasesc in tigarile clasice!

renunta la fumat

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate