În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 28/06/2013 Cateva studii mici care combat cele mai mari argumente impotriva tigarii electronice

Nu exista multe argumente puternice pentru reglementarile dure si intransigente care s-au propus pentru tigara electronica. Argumentele care sunt aduse tind sa fie exagerate si superficiale. Iata cateva din studiile simple pe care industria de tigari electronice le are impotriva acelor argumente care au facut multi oameni sa creada ca aceste produse nu vor face alteceva decat sa corupa mintea copiilor si sa ne faca si mai dependenti de nicotina.

„Tigarile electronice ar putea fi mai periculoase decat fumatul, nu stim care sunt riscurile”

Indiferent care ar fi impuritatile si toxinele din tigarile electronice, absenta fumului demonstreaza ca aceste produse sunt cu 95% - 99% mai sigure decat tigarile obisnuite. E-lichidul este alcatuit din trei componente de baza: o baza farmaceutica, nicotina si arome. Cercetatorii stiu mai multe despre efectele vaporii e-lichidului decat stiu despre fumul de tigara, despre care sustin ca poate contine intre 10.000 si 100.000 de substante chimice.

Studii care combat aceasta ipoteza: Medicii din Marea Britanie sustin tigara electronica, Tigara electronica nu afecteaza celulele, Un studiu despre componentele e-lichidului


„Tigara electronica ar trebui sa fie supusa la aceleasi interdictii ca si tigarile clasice deoarece contine vapori care pot fi inhalati pasiv”

 Vaporii de la e-tigari dispar in 11 secunde si nu au niciun efect vizibil asupra celor din jur. Pe de alta parte, fumul de tigara ramane in aer timp de 19-20 de minute. Cercetatorii au descoperit ca impactul fumatului pasiv este chiar mai mare decat impactul utilizarii de prima mana a tigarii electronice.

Studii care combat aceasta ipoteza: Expunerea la vaporii de tigara electronica , Efectele asupra respiratiei


„Tigarile electronice pot fi atractive pentru tineri si ii pot determina pe acestia sa se apuce de fumat”

 Din adolescentii nefumatori, mai putin de 1% au incercat tigara electronica si 0% au continuat sa foloseasca acest dispozitiv. Adolescentii care sunt interesati de fumat si care fumeaza sau care ar putea fuma sunt mult mai interesati de tigarile obisnuite. Tigarile electronice se adreseaza adultilor care doresc sa reduca din efectele negative si din costurile cu fumatul. Mai mult de 30% dintre utilizatorii de tigara electronica au peste 30 de ani.

Studii care combat aceasta ipoteza: Copiii nu sunt interesati de tigara electronica, Studiu pe adolescenti, De ce nu sunt copiii interesati de tigara electronica

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate