În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 25/06/2013 Efecte secundare tigara electronica: Citotoxicitatea nu este unul dintre ele

Avand in vedere dezbaterile care au loc in ultima vreme, precum si numeroasele dezinformari despre tigara electronica, este important ca industria, cei care produc si vand tigari electronice, sa incerce sa prezinte cat mai multe dovezi care sa confirme ca acest produs este sigur. In acest sens, dorim sa aducem in atentia dvs. cel mai recent studiu, axat pe efectele secundare ale tigarilor electronice, referitoare la citotoxicitate.

Studiul a fost realizat de o echipa alcatuita din cercetatori italieni si greci, condusa de Dr. Konstantinos Farsalinos, care a realizat si alte studii pe tigara electronica in trecut, in incercarea de a demonstra in mod ferm si concludent cat de sigur este vapatul. (CLICK AICI pentru detalii)

Cercetatorii au testat 21 branduri de e-tigari in comparatie cu tigarile din tutun, pentru a vedea modul in care fiecare afecteaza cresterea celulelor in laborator. Daca o substanta este considerata citotoxica, inseamna ca aceasta afecteaza celulele si previne dezvoltarea lor viitoare. Substantele citotoxice pot fi, fie bune sau rele, in functie de ce tipuri de celule sunt afectate. Fumul de tigara clasica dauneaza clar celulelor.

celule


Studiul a aratat ca 20 din cele 21 de probe de e-lichid nu au prezentat semne de citotoxicitate. Singura proba care a aratat efecte de citotoxicitate a fost un e-lichid cu aroma de cafea. Dr. Farsalinos impreuna cu colegii sai, au subliniat ca este destul de probabil ca citotoxicitatea sa fie rezultatul aromei, mai degraba decat restul componentelor care se gasesc in majoritatea e-lichidelor de tigari electronice, intrucat prelucrarea boabelor de cafea a fost demonstrat ca duce la degradarea produselor care prezinta citotoxicitate. De asemenea, ei subliniaza ca, chiar si pentru acest brand, "efectul citotoxic ... a fost gasit doar la cea mai mare concentratie, si, chiar si la aceasta concentratie, viabilitatea fibroblastelor a fost cu 795% mai mare in comparatie cu tigarile din tutun."

Acest ultim studiu reprezinta inca o dovada ca tigarile electronice sunt cea mai buna alternativa pentru tigarile din tutun. In ceea ce ne priveste, ne dorim sa fie realizate cat mai multe cercetari pentru a demonstra ceea ce noi si vaperii stim deja, ca tigara electronica este mult mai sigura decat tigarile din tutun!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate