În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/06/2013 Tigara electronica Vipercig se gaseste si in magazinele Internity

Dorim sa informam toti doritorii de tigari electronice Vipercig, ca din aceasta saptamana vor putea sa-si achizitioneze tigara electronica potrivita stilului lor, din magazinele Internity.

Lantul de magazine Internity, unul dintre cele mai mari din Romania, printre leaderii pe piata de telefonie mobila si comunicatii, a semnat de curand un contract de distributie cu brandul Vipercig.

Magazinele Internity apartin firmei Avenir Telecom Romania, parte a grupului international Avenir Telecom, reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente si servicii de telecomunicatii din Europa detinand peste 680 de magazine in 6 tari: Franta, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Bulgaria, Romania. Listat la Bursa de Valori din Paris, grupul francez continua sa-si consolideze pozitia pe piata GSM prin strategia sa multi-channel, de retailer si de distribuitor.

Avand o experienta pozitiva cu comercializarea de tigari electronice pe piata din Franta, reprezentantii Internity au ales un brand de top pentru a-l comercializa in magazinele lor din Romania. Astfel toti doritorii Vipercig vor putea sa-si cumpere doua dintre cele mai bune tigari electronice, iVIP si CE4 Plus, din magazinele Internity.

De asemenea vor gasi in aceste magazine si consumabile pentru tigari electronice, inclusiv lichid din gama Vipercig.

Tigarile electronice Vipercig sunt disponibile deocamdata in 6 magazine Internity astfel:
3 magazine in Bucuresti (Magazinul Unirea, Vitantis Mall si Magazinul din Calea Mosilor) si 3 in provincie, in Constanta (Carrefour), in Focsani (Carrefour) si in Craiova (Kaufland).

In urmatoarele luni veti gasi tigara electronica Vipercig in toata tara, prin intermediul magazinelor Internity.

In speranta ca v-am dat o veste buna, va uram renuntare usoara la fumat, cu Vipercig.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate