În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 14/06/2013 Marea Britanie doreste sa reglementeze tigara electronica ca medicament

tigara electronica marea britanie

 

MHRA, organizatia echivalenta cu FDA din Marea Britanie, a anuntat printr-un comunicat de presa ca intentioneaza sa modifice reglementarile la tigara electronica. Desi au avut loc numeroase dezbateri publice, MHRA a decis sa ignore orice informatie si a afirmat ca orice contine nicotina va fi clasificat ca si medicament si va fi supus la toata birocratia care vine o data cu asta. Decizia a fost anuntata prin urmatoarea explicatie „stiintifica”: „Calitatea NPC (produselor care contin nicotina) poate varia considerabil, acesta este motivul pentru care, daca vor fi reglementate ca si medicamente, oamenii vor avea certitudinea ca sunt sigure, ca au o calitate corespunzatoare si ca functioneaza.”

Cei care doresc sa citeasca comunicatul CLICK AICI

Ca un bonus, Marea Britanie va face presiuni pentru ca decizia lor sa fie adoptata la nivelul intregii Europe.

De ce tigara electronica nu poate fi considerata medicament?

MHRA doreste ca societatile care comercializeaza aceste produse sa aplice imediat pentru a primi licenta de medicament.

Dar o societate a petrecut deja patru ani si a cheltuit doua milioane de lire pentru a dezvolta o tigara electronica care sa fie in concordanta cu standardele medicamentelor si nu a reusit. Probabil ca nimeni nu va reusi acest lucru...

Nu exista niciun dispozitiv care sa fie alimentat de o baterie si care sa fie reglementat ca si medicament. Decizia adoptata de MHRA are la baza conceptii complet gresite. Sa luam de exemplu produsele din carne, sunt toate de aceeasi calitate? Nu... si atunci ce ar trebui sa facem, sa le reglementam ca si medicamente? Legumele au toate aceeasi calitate? Sigur ca nu...si atunci trebuie sa le reglementam si pe acestea ca medicamente? Dar ce ziceti de apa? Nu poti sa folosesti „siguranta consumatorilor” ca scuza sa reglementezi orice.

Protejam industria tutunului si eliminam alternativele mai sigure – tigarile electronice!

 Se estimeaza ca fumatul ucide intre o treime si o jumatate dintre fumatori.

Oamenii de stiinta estimeaza ca tigarile electronice sunt intre 100 si 1000 de ori mai sigure decat tigarile din tutun.

Profesorul John Britton, de la Colegiul Regal al Medicilor din Marea Britanie, considera ca: „Daca toti fumatorii din Marea Britanie ar renunta la tigari si s-ar apuca sa vapeze tigara electronica atunci am salva cinci milioane de vieti. Este un produs cu un mare potential pentru sanatatea publica.”

Deci, presupunand ca guvernul din Marea Britanie nu:

-          doreste sa protejeze veniturile masive din tutun

-          incearca sa protejeze industria farmaceutica

De ce oare incearca sa limiteze accesul la tigara electronica, o alternativa care ar putea salva cinci milioane de vieti, permitand in schimb accesul la tigarile din tutun?

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate