În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 10/06/2013 De ce Franta nu ar trebui sa interzica tigara electronica in locurile publice?

De aproape doua saptamani, presa din Romania, nu conteneste sa scrie despre declaratia Ministrului Sanatatii din Franta de a interzice tigara electronica in locurile publice.

In ciuda faptului ca tigara electronica este un dispozitiv folosit de peste 500.000 de mii de francezi, ministrul nu are un motiv intemeiat de a aplica aceleasi restrictii la tigara electronica, ca si la tigarile clasice. Ba mai mult, un raport intocmit de o echipa de specialisti la comanda ministrului, dezvaluie numeroasele avantaje si beneficii pe care tigara electronica le ofera.

La o discutie pe aceasta tema, ce a avut loc live la Realitatea TV, a participat si managerul de la Tigaraelectronica-nr1.ro, impreuna cu un medic specialist in chirurgie toracica, Dr Istrate Adrian.

„Acest studiu care s-a realizat in Franta este din punctul nostru de vedere, al importatorilor de tigari electronice un mare plus. Un succes! S-a spus la televizor faptul ca exista o recomandare ca tigarile electronice sa fie interzise in locurile publice in Franta, dar aceasta este doar una dintre cele 28 de recomandari care s-au facut pe baza acestui studiu, care nu a fost facut de un singur medic, ci de o echipa de noua experti in probleme de sanatate. Acestia au sustinut foarte clar in recomandarilor lor, faptul ca Franta ar trebui sa incurajeze si sa sustina tigara electronica si ca este un dispozitiv care, chiar a reusit in lupta impotriva fumatului. De asemenea, expertii recomanda statului fracez sa se implice in promovarea tigarilor electronice... Expertii au pus clar verdictul si au spus ca tigara electronica nu are nicio legatura cu fumatul”, a declarat Ovidiu Joita, managerul de la Tigaraelectronica-Nr1.ro, in cadrul unei emisiune de la Realitatea TV.

Doctorul Andrian Istrate, medic specialist in chirurgie toracica, a declarat ca cea mai mare problema este tutunul, iar orice mijloc prin care fumatorii pot fi ajutati sa renunte la fumat este util.

„Tutunul a reprezentat dintotdeauna o problema... absenta multor substante carcinogenezice (in tigara electronica) o pot recomanda. Eu nu fac apel la un studiu, studiile prezente sunt pe loturi mici si nu sunt studii care sa fi fost pe o durata indelungata. Pana in momentul de fata dovezile care sustin tigara electronica au fost pozitive.”

Puteti vedea intreaga dezbatere pe larg aici:

 

Comment-uri

*****

20/06/2013, 14:13

"Este foarte clar ca producatorii de tigari conventionale duc din umbra o campanie bine “SPONSORIZATA” de interzicere a celor electronice.
In plus, si statele au de pierdut o mare parte din taxe si accize aferente comercializarii tigarilor clasice.
Ar trebui infiintata o organizatie la nivel international pentru sustinerea acestor tigari. Eu sunt gata sa activez voluntar.
P.S. Eu aburesc de 2,5 ani si ma simt foarte bine."

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate