În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 21/05/2013 Studiu: Adultii nefumatori si copiii nu sunt interesati de tigara electronica

Actiunea privind Fumatul si Sanatatea (ASH) din Marea Britanie a organizat o serie de studii, incepand din 2010 si pana in prezent, pentru a investiga gradul de utilizare al tigarilor electronice in randul adultilor nefumatori si al copiilor, din Marea Britanie. Cel mai important, studiul nu a descoperit niciun adult nefumator sau copil care sa foloseasca tigari electronice regulat. Dar, sa vedem care sunt rezultatele studiului.

 

tigara electronica nefumatori

 

In randul adultilor

Studiul a intervievat mai mult de 12.000 de adulti. Deși 71% dintre nefumatori stiau de existenta tigarilor electronice, doar 1% dintre ei au incercat acest produs si 0% dintre ei au declarat ca il folosesc curent. 91% din fumatori stiau de existenta e-tigarilor. Începând cu 2013, 11% dintre fumatori folosesc e-tigari si 24% le-au încercat în trecut. La adulti, utilizarea de tigari electronice in randul fumatorilor a crescut treptat. In randul nefumatorilor, 0% au declarat ca folosesc e-tigari, iar numărul nu sa schimbat.

La adulti, motivul cel mai adesea intalnit pentru utilizarea țigărilor electronice a fost de a-i ajuta sa renunte la fumat (susținut de către 34% dintre utilizatori). 28% au spus ca folosit țigările electronice, deoarece aveau nevoie de ajutor pentru a sta departe de tutun. Alte motive importante au inclus reducerea costurilor cu fumatul (22%), reducerea tigarilor obisnuite fara a renunta la fumat (22%) și altele (19%).

In randul copiilor

2.178 de copii (cu varsta intre 11-18 ani) au fost chestionati. O zecime din tinerii cu varste cuprinse intre 16 - 18 ani au declarat ca au incercat tigara electronica "o dată sau de două ori." O suta de tineri din acelasi grup folosesc tigara electronica regulat(cu totii fiind fumatori deja cand au incercat tigara electronica). Aceste numere sunt incredibil de mici, avand in vedere că 83% din tinerii cu varste cuprinse intre 16 - 18 ani au auzit de tigarile electronice.

Printre copiii care nu au fumat niciodata, doar 1% au incercat tigara electronica, 0% o folosesc în mod regulat și 0% doresc sa o incerce din nou.

Multi medici si chiar organizatii au sustinut ca tigara electronica nu este decat o modalitate de a incuraja fumatul in randul adultilor si al copiilor. Iata ca acest lucru ne demonstreaza contrariul si anume ca tigara electronica nu este decat o modalitate de a renunta la fumat!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate