În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 17/05/2013 Tigara electronica Vipercig la Antena 1

Dupa o experienta neplacuta cu Antena 1, un reportaj realizat anul trecut, in care tot ceea ce am comunicat publicului larg a fost scos la montaj (vezi http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/antena-1-propaganda-anti-tigara-electronica.html ), am acceptat un al doilea reportaj care de aceasta data a avut o nota de prezentare destul de neutra, asa cum ar trebui sa fie toate reportajele pe acest subiect.

Desi am fost sceptici cu privire la noul reportaj, in umbra celor intamplate anul trecut, am decis sa ne implicam din nou, pentru ca noi credem in tigara electronica si pentru ca avem o datorie fata de clientii nostri sa ii tinem la curent cu ultimele noutati si sa le oferim numai produse de calitate care sa ii ajute sa renunte la fumat.

De aceasta data insa, am fost placut surprinsi sa vedem ca cei de la Antena 1 au facut un reportaj fara minciunile clasice vehiculate in ultima vreme pe tv, in legatura cu tigarile electronice. Am apreciat ca au avut grija sa ceara parerea noastra, a unui medic si chiar a unor vaperi. Nu au mai prezentat informatii fara sa aibe dovezi si nu au mai schimbat declaratiile noastre.

Cu toate acestea, dorim sa lamurim cateva aspecte. Dna Dr. Ioana Munteanu, medic pneumolog, a declarat: „In prezent nu exista studii clinice care sa arate efectele inhalarii propilen glicolului la nivel pulmonar. Nu stim daca este sigura din punct de vedere pulmonar. Exista in derulare studii clinice, dar nu avem rezultatele acestora. Este periculoasa pentru ca pastreaza o dependenta avand continutul de nicotina.”

Desi, Dna Doctor a declarat ca nu exista studii care sa arata efectele inhalarii propilen glicolului la nivel pulmonar, trebuie sa o contrazicem. Aici aveti un articol publicat de noi cu cateva studii realizate exact pe acest subiect: http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/tigara-electronica-nr-1-rezultate-ale-cercetarilor-pe-propilen-glicol.html . Concluzia cercetatorilor este ca „Inhalarea vaporilor de PG pare sa nu prezinte niciun risc in aplicatiile obisnuite”. „PG nu produce sensibilizare si nu prezinta nicio dovada ca ar fi cancerigen sau genotoxic.” De asemenea, pentru cei ce nu stiau, exista si varianta de e-lichid realizat din glicerina vegetala, care nu contine propilen glicol. Gasiti si la noi pe site fabricat de Dekang, cel mai mare producator de e-lichide la nivel mondial : http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/e-liquid-e-lichide.html .

Si ca sa incheiem, ne bucuram ca cei de la Antena 1 au realizat un reportaj neutru despre tigarile electronice, speram ca si alte televiziuni sa ia exemplu si pe viitor sa incerce sa nu mai prezinte informatii eronate, fara a avea dovezi, despre tigarile electronice. Nu in ultimul rand, dorim sa le multumim pe aceasta cale celor de la Antena 1 pentru ca au ales brandul Vipercig!

Aveti aici reportajul:

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate