În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 30/04/2013 Schimba-ti stilul de viata cu tigara electronica

Fumatorii sunt un grup de oameni care au nevoie de o schimbare radicala a stilului de viata. Fumatorii isi expun sanatatea lor unor pericole potential letale. Prin fumatul pasiv, fumatorii expun, de asemenea, oamenii din preajma lor la aceleasi pericole la care se expun si ei. Utilizatorii de tutun prejudiciaza si starea mediului atunci cand expira fumul care contine diferite substante toxice, pe langa dioxidul de carbon. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera. Cantitati crescute de gaze cu efect de sera in atmosfera intensifica incalzirea globala.

Daca ai putea schimba lumea printr-un singur act de vointa, nu ai face-o? Daca esti fumator, schimbarea stilului tau de viata prin inlocuirea tigarilor din tutun cu o tigara electronica, cu siguranta va schimba lumea ta. Aceasta schimbare va reduce semnificativ expunerea la anumite boli, cum ar fi cancerul pancreatic, cancerul pulmonar si bolile de inima. Riscul de a suferi de accidente vasculare cerebrale si atacuri de cord, de asemenea, va scadea considerabil.

tigara electronica  Daca folosesti o tigara electronica in loc de o tigara din  tutun, i-ai feri si pe cei din jurul tau de riscurile asociate fumatului pasiv, care cauzeaza boli grave, unele chiar mortale. De asemenea, ai ajuta la conservarea mediului inconjurator daca ai folosi tigari electronice. Acest lucru se datoreaza faptului ca vaporii de e-tigara nu produc dioxid de carbon, precum si alte gaze nocive, toxice, spre deosebire de tigarile clasice. 

 

 

In schimb vaporii de tigari electronice au un miros placut, cu totul diferit fata de mirosul neplacut de fum de tigara. Contin doar propilen glicol sau glicerina vegetala, nicotina si arome.

Pentru a-ti schimba stilul de viata ai nevoie de un kit de tigara electronica pentru incepatori. De obicei, un kit de incepator contine tot ce ai nevoie pentru a face trecerea de la tigarile obisnuite la electronica. De aici mai ai doar un pas de facut pentru a-ti schimba complet stilul de viata!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate