În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/04/2013 Protejeaza pamantul cu tigara electronica!

Astazi, 22 aprilie, intreaga lume sarbatoreste „Ziua Pamantului”, o zi dedicata informarii cu privire la pericolul poluarii, schimbarilor climatice, precum si a altor dezastre ecologice care au lovit Pamantul, ca urmare a comportamentului uman. Tema propusă pentru celebrarea Zilei Pământului 2013 este ”Faţa schimbărilor climatice”prin care se incearca, de asemenea, schimbarea atitudinii si gasirii solutiilor.

Apropo de asta, trecerea la tigara electronica, poate fi una dintre aceste solutii. Tigara electronica este, cu siguranta, un produs eco-friendly. Ca si vaper, renunti practic la scrum, mustiucuri si alte resturi care sunt daunatoare mediului inconjurator. Cu toate acestea, te bucuri in continuare de senzatia de a trage un fum (asemanatoare cu cea oferita de tigarile obisnuite).

Tigara electronica, o alternativa mai prietenoasa cu mediul!

mustiucuri

Cateva date neplacute: Stiati ca in prezent exista peste 1 miliard (in crestere) de fumatori in intreaga lume? Numai in China, cei peste 300 de milioane de fumatori consuma aproximativ 1700 miliarde de tigari in fiecare an. Nu este de mirare ca milioane de mustiucuri de tigara sunt aruncate pe jos in fiecare zi. De fapt, exista statistici care arata ca acestea sunt cel mai frecvent tip de gunoi de pe pamant. Nu este nicio surpriza, mustiucurile de tigara se descompun foarte greu si nu pot fi reciclate.

Si nu se termina aici. Vantul si ploaia poarta aceste mustiucuri in albiile raurilor, lacurilor si oceanelor, unde acestea afecteaza pestii si alte vietuitoare.

Tigarile electronice, prin insasi natura lor, previn aceasta poluare care se intampla cu mustiucurile de tigara.

Tigarile electronice nu ard, nu exista niciun deseu prin care puteti distruge mediul inconjurator!

Nu trebuie sa aprindeti o tigara electronica (spre deosebire de tigarile obisnuite) pentru a va bucura de placerea de a inhala nicotina. Daca sunteti utilizator de tigara electronica, nu trebuie decat sa conectati bateria la atomizor. Apoi nu trebuie decat sa trageti un puf, la fel ca la tigara normala.

Ce inseamna asta pentru mediu? Pur si simplu, pentru ca nimic nu arde, nu vor exista deseuri sau resturi de la tigara traditionala mustiucuri, filtre, scrum, brichete, care sa murdareasca sau sa polueze strazile, parcurile, lacurile, oceanele si alte locuri.

Tigarile electronice Vipercig folosesc o tehnologie prietenoasa cu mediul!

Tigara electronica Nr1

Tigarile electronice Vipercig sunt realizate din componente complet reciclabile. Bateriile Vipercig pot fi reciclate ca orice alte baterii litium-ion. Clearomizoarele sau cartusele pot fi reciclate ca orice componenta realizata din material plastic.

Oameni buni avem doar un singur Pamant si trebuie sa avem grija de el! Ziua Pamantului trebuie sa fie in fiecare zi!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate