În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 13/03/2013 Studiu: Noi dovezi stiintifice despre vaporii de tigari electronice

Un studiu recent a facut o analiza mai profunda cu privire la elementele constitutive din vaporii de tigara electronica. Studiul este unul dintre cele mai cuprinzatoare realizate pana in prezent si ofera o oarecare claritate asupra impactului pe care tigarile electronice le-ar putea avea asupra vaperilor. Concluzia: Nu la fel de dauntoare ca fumatul, poate mai daunatoare decat sugereaza unele companii, dar foarte promitatoare pentru reducerea efectelor nocive.

 

Studiul a fost realizat de cercetatori din Starele Unite, Marea Britanie si Polonia. Un rezumat al studiului poate fi gasit aici: http://tobaccocontrol.bmj.com/content/early/2013/03/05/tobaccocontrol-2012-050859.abstract?sid=0ee934e5-5dba-45ef-b9c5-b2567b0e2018

 

Rezultatele

 

Cercetatorii au identificat 11 din cele mai populare branduri de tigari electronice din Polonia si le-au obtinut de la comerciantii locali. Un inhalator Nicorette de la Johnson & Johnson a fost, de asemenea, testat ca o referinta la ce substante daunatoarea ar putea exista intr-un inhalator medicinal.

 

Cercetatorii au raportat urmatoarele rezultate: „nivelurile de la compusii toxici selectati gasiti in fumul produs de tigarile conventionale au fost de la 9 pana la 450 de ori mai mari decat nivelurile din vaporii de tigari electronice...Fumatul unei tigari electronice (cunoscut, de asemenea, si ca vapat) poate duce la expunerea la formaldehida comparabila cu cea intalnita la tigarile clasice. Formaldehida a fost, de asemenea, intalnita la inhalatoarele cu nicotina la niveluri mai mari decat in vaporii de tigara electronica.”

 

In ceea ce priveste siguranta tigarilor electronice in comparatie cu cele obisnuite, studiul concluzioneaza: „Rezultatele acestui studiu sustin ideea ca vaporii de tigari electronice sunt mai putin nocivi decat fumul din tigarile obisnuite.”

 

Rezultatele acestui studiu, impreuna cu alte dovezi stiintifice, confirma faptul ca tigarile electronice sunt mai sigure decat tigarile din tutun. Daca sunteti fumator si doriti sa va expuneti la mai putine substante nocive, incercati tigara electronica. Pe site-ul nostru o sa gasiti multe comentarii primite de la utilizatorii care au reusit sa renunte la fumat si care se simt mai bine. Tigara electronica este o alternativa viabila pentru tigarile din tutun!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate