În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 12/03/2013 Aromele pentru tigari electronice oferite de Liqua Vipercig

e-lichide liqua vipercig

Magazinul nostru, Tigaraelectronica-NR1.ro, va ofera o linie exclusiva de 6 arome de la Liqua Vipercig, care include 4 arome de tutun unice.

Dupa cum stiti deja, magazinul nostru va ofera numai produse de calitate, iar e-lichidele Liqua Vipercig nu fac exceptie de la regula. Aromele folosite pentru a realiza e-lichidele Liqua Vipercig sunt italiene. Dar, sa vedem care sunt acestea:

 

Bright Tobacco: Aroma distincta de tutun natural, cu un gust foarte apropiat de tigara clasica. O adevarata placere de a vapa!

 

Traditional Tobacco: O aroma puternica pe care o intalniti la tigarile clasice. Un gust bogat, usor dulceag folosit la producerea celor mai bune trabucuri, acum il gasiti si la tigara electronica. Rasfatati-va!


Cuban Cigar Tobacco: Gust robust si indraznet similar cu cel oferit de tigarile de foi. Cuban Cigar Tobacco va ofera o aroma unica, placuta.

 

French Pipe Tobacco: Un gust bogat si o aroma puternica de tutun de pipa, acum si la tigari electronice!


Menthol: Aroma de Menthol va reimprospateaza simturile cu o prospetime buna si placuta. Aroma sa, ofera o experienta antrenanta si placuta de a vapa.


Apple: Ofera un gust bogat, usor acrisor de mar verde imediat ce incepeti sa vapati. Apple va ofera o senzatie de racoare, o adevarata placere atunci cand vapati.

Inhalati si savurati o experienta unica oferita de aromele pentru tigari electronice Liqua Vipercig. Incercati-le chiar azi! Click aici pentru a comanda!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate