În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 11/03/2013 Studiu tigara electronica: Medicii trebuie sa priveasca dincolo de dependenta de nicotina

tigara electronica eficienta

Un studiu publicat in revista de stiinta medicala Addiction Science and Clinical Practice se adreseaza unui lucru pe care fumatorii si vaperii il cunosc foarte bine: dependenta de fumat este mai mult decat nicotina.

Realizat de Amanda Barbeau, Jennifer Burda si Michael Siegel, studiul a analizat eficacitatea perceputa a tigarilor electronice in comparatie cu terapiile de inlocuire a nicotinei, cum ar fi plasturii si guma cu nicotina.

Studiul a fost realizat prin intermediul unui focus grup de 11 utilizatori de tigari electronice. Datele colectate de la participanti au condus la stabilirea a cinci motive pentru care tigara electronica este mai eficienta decat plasturii si guma cu nicotina.

 

  1. Feedback bio-comportamental: Mimarea fumatului – fixarea orala si senzatia din gat, sau la ceea ce se refera comunitatea de vaperi ca fiind „Actiunea de la mana la gura” sau „throat hit”.
  2. Beneficii sociale: Vaperii formeaza o comunitate foarte unita, schimba impresii deseori pe internet si in mediul offline, isi dau sfaturi si povestesc despre tigarile electronice pe care le folosesc.
  3. Elemente hobby: In loc sa colectioneze brichete, vaperii au schimbat acest obicei cu colectionarea de e-lichide si tigari electronice.
  4. Identitate personala: Unii fumatori sunt mandrii, altii se simt rusinati, unii isi ascund complet viciul, dar cu totii se auto-identifica drept fumatori. Trecerea la tigari electronice ii face pe fumatorii sa se identifice ca fiind vaperi, mandrii ca fac parte din comunitatea vaperilor.
  5. Renuntarea la fumat vs. renuntarea la nicotina: Nicotina nu este cea care face tigarile obisnuite sa fie mortale. Trecerea la tigari electronice nu este neaparat despre renuntarea la nicotina, ci despre renuntarea la fumat. Este vorba despre eliminarea elementelor nocive si cautarea unei alternative care satisface dependenta de nicotina.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate