În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 05/03/2013 E-lichid Red Bull pentru tigara electronica

e-lichid red bull

Astazi o sa va scriem o scurta prezentare a e-lichidului Red Bull (Energy Cow sau in curand Torro Roso) de la Dekang pe care noi il apreciem foarte mult datorita gustului unic si desavarsit pe care il ofera.

Aroma: E-lichidul Red Bull are un gust delicat, usor dulceag, care aduce cu cel al bauturilor energizante. Are gustul unic al unor combinatii de arome care sunt folosite si la bautura energizanta Red Bull. E-lichidul are culoarea rosu deschis.

Productia de vapori: Asteptati-va la o productie consistenta de vapori deoarece e-lichidul Red Bull de la Dekang este in intregime vegetal. Atunci cand este utilizat cu tigara electronica iVIP Vipercig reglata pe 3,7 volti produce un nor de vapori, al carui miros poate fi simtit in intreaga camera. 

Throat Hit: Senzatia pe care o ofera e-lichidul Red Bull in gat si in plamani nu prea se aseamana cu cea oferita de tigarile clasice, dar cu un voltaj mai mare va puteti astepta la mai mult.

Concluzia: Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre e-lichidul Red Bull. Este un e-lichid bun care ofera o cantitate mare de vapori, un gust unic precedat de o multime de arome asemanatoare cu cele folosite la bautura energizanta Red Bull.

Atunci cand vapati un e-lichid cu aroma de energizant, nu va asteptati sa fiti cuprinsi de un val de energie, dar va puteti astepta la un gust delicios si unic.

Nu este un lichid de „toata ziua”. Este ca un cocktail pentru tigara electronica. Noi recomandam ca lichide de uz frecvent, lichidele din gama tabac iar aromele exotice, cum este si acesta, din cand in cand, pentru diversitatea gustului.

Daca sunteti interesati sa incercati e-lichidul Red Bull sau alte arome oferite de Dekang vizitati: http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/e-liquid-e-lichide.html

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate