În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 04/03/2013 Kiturile de tigari electronice, un cadou perfect pentru 8 Martie

tigara electronica femeiPentru femeile din viata dvs., care sunt, de asemenea, fumatoare, fie ca este vorba de mama, bunica, sotie, matusa, sora sau fiica, un cadou perfect de 8 Martie este un kit de la TigaraElectronica-NR1.ro. Poate ca v-au dat de inteles ca ar dori sa incerce una, sau poate ca nu au auzit niciodata de tigarile electronice. Indiferent de situatie, tigarile electronice sunt un cadou semnificativ, profund si minunat de daruit.

Cel mai important, atunci cand iubesti pe cineva, iti doresti tot ce-i mai bun pentru persoana respectiva. Tigarile din tutun sunt nocive, dar daca oamenii sunt hotarati sa inhaleze nicotina, cel putin tigarile electronice sunt mai sigure si mai sanatoase. A oferi un kit de tigara electronica pentru Ziua femeii este un cadou care arata dragoste si, totodata, faptul ca sunteti hotarat sa ii protejati sanatatea. Potrivit statisticilor, femeile sunt mai predispuse la cancerul la san, cancerul la sistemul de reproducere, precum si la probleme de infertilitate, la o rata foarte mare atunci cand acestea sunt fumatoare. Este, de asemenea, dovedit ca fumul de tutun este cancerigen si extrem de nociv pentru toate organismele. Cine ar dori ca mama sa, sau alta persoana draga, sa fie supusa la aceste probleme care pot fi evitate? Putine cadouri pot arata sentimentele la fel bine ca si cele create cu scopul de a imbunatatii sanatatea.

 

TigaraElectronica-NR1 ofera o gama variata de kituri de tigari electronice, ale caror preturi variaza intre 120 de lei si 275 de lei. Avem modele special concepute pentru a satisface orice tip de fumator, inclusiv pe cei ocazionali sau pe cei inraiti. Kiturile au incluse consumabilele necesare pentru a trece la tigara electronica.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate