În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 01/03/2013 Unul din cinci fumatori americani a incercat tigara electronica

vaperi

In 2011, aproximativ 21% din adultii fumatori din SUA au incercat tigarile electronice, in conditiile in care in 2010 doar 10% din fumatorii incercasera tigara electronica, potrivit unui comunicat de presa publicat joi de Centrul pentru Control si Prevenire a Bolilor.

Per total, aproximativ 6% dintre adulti au incercat tigarile electronice, aproape dublu fata de procentul din 2010. Acest studiu este primul care raporteaza schimbari ale gradului de cunoastere si utilizarea a tigarilor electronice intre 2010 si 2011.

In perioada 2010-2011, numarul adultilor care au incercat tigari electronice a crescut in randul ambelor sexe, albii non-hispanici, cei cu varsta cuprinsa intre 45-54 de ani, cei care locuiesc in Sud. Atat in 2010 cat si in 2011, utilizarea de tigari electronice a fost semnificativ mai mare in randul fumatorilor curenti, comparativ cu fumatorii ocazionali si fostii fumatori. Popularitatea  tigarilor electronice (numarul celor care stiu ce este tigara electronica) a crescut de la patru din zece fumatori in 2010 la sase din zece fumatori in 2011.

Placerea de a vapa a cucerit intreaga lume

Pentru milioane de utilizatori din intreaga lume, nu exista o alta alternativa mai buna pentru tigarile din tutun, decat tigara electronica. Acestia au descoperit ca aceste dispozitive sunt usor de utilizat, capabile sa satisfaca dorinta lor de nicotina si pot fi utilizate legal in majoritatea locurilor publice unde fumatul este interzis. Desigur, nu trebuie sa uitam si celelalte beneficii, cum ar fi eliminarea mirosurilor neplacute de tutun din casa, de pe haine si din par, eliminarea riscului de ingalbenire a dintilor, lipsa fumatului pasiv si economii masive.

TigaraElectronica-NR1 este incantata sa auda ca numarul vaperilor din SUA a crescut semnificativ. Ne bucuram, totodata, si ca numarul vaperilor din Romania este in crestere. Ne straduim sa fim alegerea NR 1 pentru fumatorii din Romania. De aceea ne-am angajat sa va oferim numai produse de buna calitate prin magazinul nostru online!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate