În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/02/2013 Tigari electronice de unica folosinta sau kituri?

Atunci cand au aparut prima data tigarile electronice, nu aveai foarte multe optiuni de unde sa alegi. De-a lungul timpului, industria a evoluat rapid, iar acum sunt disponibile pe piata mii de modele de tigari electronice care au diferite marimi si forme. Acest lucru a condus multi vaperi noi sa isi puna intrebarea: „Ar trebui sa optez pentru un kit de tigara electronica sau pentru o tigara electronica de unica folosinta?”

Vom incerca sa vedem care este diferenta intre acestea.

Kiturile de tigari electronice reincarcabile

De obicei, kiturile de tigari electronice reincarcabile vin cu doua clearomizoare, doua baterii reincarcabile si un incarcator. Exista kituri care includ un incarcator USB si un adaptor de priza, cum este kitul Ego W Vipercig V2 de pe site-ul nostru.

Cateva din avantajele pe care le ofera kiturile:

-          Economii – O tigara electronica reincarcabila de buna calitate poate aduce vaperilor economii de pana la 70% in fiecare luna, in comparatie cu cat ar fi cheltuit in mod normal pe tigarile obisnuite. Atentie insa, astfel de economii se pot realiza dupa ce ati investit intr-un kit de incepator. Chiar si asa, kiturile de incepatori costa in jur de 250 de lei si majoritatea includ consumabilele necesare pentru prima luna de vapat.

-          Confort – A trece la tigari electronice inseamna schimbarea stilului de viata. Spre deosebire de tigarile din tutun, pe care doar le aruncati in buzunar si uitati de ele, atunci cand folositi o tigara electronica reincarcabila, este esential sa aveti o baterie de rezerva, pentru orice eventualitate. Odata ce ati ajuns sa va obisnuiti cu dispozitivul, totul va deveni foarte usor.

-          Capacitate – Multe tigari electronice reincarcabile au baterii puternice care pot tine incarcate pana la sase-sapte ore. Exista, de asemenea, baterii XXL care pot oferi o zi intreaga de vapat. Este important sa va alegeti un model de tigara electronica potrivit pentru stilul dvs. de fumat.

-          Caracter distinctiv – Cele mai multe tigari electronice de unica folosita tind sa arate ca tigarile traditionale, insa cele reincarcabile au designuri atractive, diferite de tigarile clasice. Pe site-ul nostru, TigaraElectronica-NR1 puteti alege de la modele negre sau nichelate, la cele mari sau mici, este alegerea dvs.

Tigarile electronice de unica folosinta

-          Economii – Tigarile electronice de unica folosinta costa un pic mai putin decat kiturile reincarcabile. Cu toate acestea, deoarece trebuie sa va cumparati una noua de fiecare data cand vi se termina cea veche, costul total de-a lungul timpului creste, spre deosebire de a cumpara doar clearomizoare sau baterii. Economiile (in comparatie cu tigarile din tutun) sunt mai mici la tigarile electronice de unica folosinta, se ridica la aproximativ 25-30% pe luna.

-          Confort – Tigarile electronice de unica folosinta au, cu siguranta, un grad ridicat de confort. Nu trebuie decat sa le bagati in buzunar cand nu le folositi si sa le scoateti cand vreti sa vapati. Cand se termina le aruncati si apoi incepeti altele. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta incarcatului bateriilor si clearomizoarelor.

In ceea ce priveste capacitatea si designul distinctiv, tigarile electronice de unica folosinta, de obicei, lasa de dorit. Cele mai multe tigari electronice de unica folosinta sunt construite sa arate ca o tigara clasica si au baterii de capacitate mica, prin urmare, ofera o cantitate mai mica de vapori.

In final, alegerea dvs. depinde de preferintele pe care le aveti.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate