În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 22/01/2013 Cancerul pancreatic | Riscuri tigara electronica vs. tigara obisnuita

fumat

Societatea Americana de Cancer sustine ca varsta medie de diagnosticare a persoanelor care sufera de cancer pancreatic este de aproximativ 72 de ani. Aceasta statistica este surprinzatoare daca o comparam cu datele unui studiu publicat in Jurnalul American de Gastroenterologie. Studiul a analizat 800 de pacienti cu cancer pancreatic pentru a cauta asemanari ale stilului de viata care ar putea declansa boala.

Raportul prezinta cateva concluzii interesante, in special legate de fumat si consumul de alcool. Potrivit studiului, varsta medie de diagnostic in randul fumatorilor inraiti este de 62 de ani; printre consumatorii de alcool inraiti este de 61 de ani. Asta inseamna cu 10 ani mai devreme decat la fumatorii si consumatorii de alcool obisnuiti. Fumatori inraiti au fost considerati cei care fumau peste un pachet de tigari pe zi.

Stim deja ca bolile mortale asociate cu tutunul provin de la agentii cancerigeni care se gasesc in fum. Stim, de asemenea, ca organismul uman este uimitor deoarece are capacitatea de a se vindeca, incepand la doar cateva ore de la renuntarea la fumat. Aceste doua lucruri sugereaza ca daca am elimina pur si simplu fumul din plamanii unui individ, corpul sau ar fi mult mai capabil de a lupta impotriva bolilor. Ar putea eliminarea fumului de tutun sa reduca incidenta cancerului de pancreas?

Daca este asa, atunci tigara electronica ar putea fi o solutie. In timp ce medicii ar prefera ca fumatorii sa renunte definitiv, multi nu pot face acest lucru, iar altii nu au nici cea mai mica intentie de a renunta. In acelasi timp, tigarile electronice elimina fumul de tutun. Dupa cum am declarat mai sus, in cazul in care puteti elimina fumul permiteti proceselor naturale de vindecare ale organismului sa isi faca treaba. Prin eliminarea fumului de tutun puteti elimina si alte boli care pot aparea din cauza acestuia.

Pentru a fi clari, Tigara electronica NR1 nu sustine ca tigarile electronice pot preveni cancerul. Sustinem doar ca prin folosirea tigarilor electronice aveti mai multe sanse sa eliminati fumul de tutun si sa scapati de bolile provocate de acesta. In cazul in care se va dovedi ca tigarile electronice previn aparitia unor boli, cum este cancerul pancreatic, nu ar fi bine sa promovam aceste produse in intreaga lume?

Noi credem ca ar trebui facute mai multe studii pe aceste subiecte. De asemenea, credem cu tarie ca tigarile electronice sunt cea mai buna modalitate de a reduce efectele nocive precum si cea mai buna alternativa pentru tigarile din tutun. Ne exprimam speranta ca intr-o zi cei care se opun tigarilor electronice vor primi dovezile de care au nevoie pentru a-si schimba opinia. Intre timp, Tigara electronica NR1 este mandra de a recomanda tigari electronice Vipercig fumatorilor care cauta o alternativa mai sigura si mai ieftina.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate