În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 21/01/2013 Propilen glicolul din tigari electronice s-ar putea sa ne mentina sanatosi, sustin cercetatorii

doctor tigara electronicaStatisticile arata ca 4,84 milioane de romani fumau in mod curent in Romania anul trecut, potrivit datelor Studiului Global asupra Tutunului la Adulti (GATS). Fumul de tutun contine substante chimice toxice, inclusiv monoxid de carbon si gudron, care este o substanta lipicioasa care se acumuleaza in plamani, cauzand cancer pulmonar si boli respiratorii. Tutunul este principala cauza a deceselor care pot fi prevenite in lume si este responsabil pentru mai mult de 5 milioane de decese in fiecare an.

Cercetatorii de la Actiunea privind fumatul si Sanatatea (ASH) din Regatul Unit al Marii Britanii considera ca o posibila solutie pentru a prevenii decesele provocate de tutun este tigara electronica.

Propilen glicolul, ingredientul principal din tigara electronica, poate fi un mijloc de prevenire a pneumoniei, gripei si a altor boli respiratorii atunci cand este vaporizat si inhalat, potrivit unui studiu realizat de Dr. Oswald Hope Robertson.

In anul 1942, cu mult timp inainte sa fie inventata tigara electronica, a fost realizat un studiu de catre Dr. Oswald Hope Robertson de la Universitatea din Chicago, Spitalul de Billings, privind inhalarea de propilen glicol vaporizat de catre soareci de laborator. Mai multe informatii despre studiu puteti gasi aici: http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,932876,00.html . „Dr. Robertson a plasat grupuri de soareci intr-o camera in care a pulverizat propilen glicol, iar apoi un virus gripal. Toti soarecii au supravietuit. Apoi el a incercat sa pulverizeze in camera doar virusul gripal. Toti soarecii au murit.”

Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca „propilen glicolul in sine poate fi un germicid puternic. O parte de glicol in 2.000.000 de parti de aer ar putea, in cateva secunde, sa ucida concentratii de pneumococi, streptococi si alte bacterii.”

Studii clinice pe tigari electronice care contin propilen glicol au fost efectuate in Noua Zeelanda de Dr. Murray Laugesen de la Sanatate Noua Zeelanda. „Departe de a reprezenta o amenintare pentru sanatatea noastra, propilen glicolul din tigarile electronice s-ar putea sa ne mentina sanatosi. Studii suplimentare ar trebui efectuate cu privire la efectele propilen glicolului pentru a verifica daca poate fi folosit cu succes ca un instrument de prevenire a virusului.”

Nu ar fi minunat daca tigarile electronice ar fi folosite de catre toti fumatorii in locul tigarilor traditionale?

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate