În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 18/01/2013 Ghid pentru diferite tipuri de Tigari electronice

Atunci cand a aparut prima generatie de tigari electronice din China, a existat un singur model: un dispozitiv tubular proiectat sa arate si sa se simta ca o tigara traditionala. Avea aproximativ aceeasi marime si culoare, includea un cartus maro si un LED portocaliu in varf care sa semene cu jarul. Astazi insa, exista o multime de tipuri de tigari electronice.

tigara electronica


Designul original al primelor tigari electronice a fost proiectat pentru a oferi fumatorilor un dispozitiv cu care sa nu iasa in evidenta in multime. Aceasta strategie s-a devedit mai degraba un obstacol decat un ajutor, in Europa, deoarece persoanele nefamiliarizate cu tigara electronica au intrat in panica crezand ca vaperii „fumeaza” tutun in public. Companii precum Tigara Elctronica NR1, au venit cu inovatii pentru a scapa de aceasta confuzie.

Pentru a va da o idee despre ceea ce exista pe piata acum de la Tigara electronica NR1, iata principalele categorii de tigari electronice:

- Clasic – Acestea sunt asemanatoare cu primele tigari electronice deoarece arata si au aproximativ aceeasi marime cu tigarile clasice. Singura diferenta este ca astazi calitatea componentelor este mult mai buna, spre deosebire de cea a primelor tigari electronice aparute. De asemenea, aceste tigari electronice se gasesc astazi si in culori diferite, precum negru sau argintiu. Modelele care fac parte din aceasta categorie sunt DSE901 si DSE108.

- MAX – Modelele care fac parte din aceasta categorie sunt cele din clasa „Ego” si modelul Ellipse. Avantajul tigarilor electronice din categoria MAX este ca au o baterie cu o capacitate mai mare, care are o durata de viata mai lunga, si ofera posibilitatea de stocare a unei cantitate de elichid mai mare. Totodata, si cantitatea de vapori pe care o ofera este mare. Aceste modele sunt recomandate tuturor vaperilor si sunt printre cele mai vandute.

- XXL – Modelele care fac parte din categoria XXL sunt cele cu baterii puternice cu autonomie ridicata. De exemplu: Ego XXL si Ego W Vipercig XXL. Aceste modele sunt recomandate fumatorilor inraiti.


Tigara electronica NR1 ofera o gama completa de tigari electronice si accesorii de calitate superioara!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate