În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 14/01/2013 Institutul National de Sanatate din Italia ataca tigara electronica

Un raport emis de Ministerul Sanatatii din Italia avertizeaza ca tigarile electronice nu sunt atat de sigure precum sustin multi si ca nu sunt un ajutor pentru renuntare la fumat. Raportul pare ca este realizat de Institutul National de Sanatate din Italia.

Raportul a primit numeroase reactii negative fiind considerat un mijloc de a reduce vanzarile de tigari electronice si de a creste vanzarile de tigari obisnuite. Un comentariu postat pe About.com de Prof. Riccardo Polosa, LIAF (Lega Italiana AntiFumo), consilier stiintific sef prevede: "Raportul a fost comandat la sfarsitul lunii septembrie 2012 de catre Ministerul Sanatatii. Ma indoiesc ca au efectuat (sau comandat) un studiu intr-o perioada atat de scurta de timp .... „Este foarte probabil ca acest raport sa fi fost o propaganda anti-tigari electronice ca raspuns la vanzarile pozitive la tigari electronice care au avut loc de Craciun”, sustine Polosa. „Raportul este mai degraba o colectie de opinii sau o colectie de referinte partinitoare, decat un studiu adecvat al calitatii stiintifice adecvate.”

Dr. Riccardo Polosa a incercat sa gaseasca mai multe informatii despre acest raport. Se pare insa, ca nu exista nicio informatie cu privire la metodele stiintifice sau sursele utilizate pentru a ajunge la concluzia raportului. Nici macar pe site-ul Ministerului Sanatatii nu se gaseste un document cu acest raport.

Este pentru prima data cand o organizatie de sanatate la nivel national face declaratii nefondate despre tigara electronica. Din fericire, Dr. Polosa care studiaza si cerceteaza tigarile electronice de cativa ani, a promis ca va face toate eforturile necesare pentru a clarifica aceste informatii gresite.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate