În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 04/01/2013 Massmedia induce din nou in eroare cititorii din Romania cu privire la tigara electronica

Anul 2013 a inceput cat se poate mai rau pentru industria de tigari electronice. In goana dupa senzational, presa din Romania ajunge chiar sa induca in eroare cititorii si sa ii dezinformeze. Astfel, constatam cu stupoare ca o propunere legislativa a Comisiei Europene, care include si paragrafe legate de tigara electronica, va intra in vigoare la inceputul lui 2013! Nimic mai neadevarat!


Cu toate ca am instiintat vaperii si massmedia printr-un comunicat de presa pe care l-am dat pe data de 20 decembrie 2012, despre, PROPUNEREA legislativa a Comisiei Europene, multe publicatii online din Romania au atentionat opinia publica cum ca aceasta propunere este deja lege si intra in vigoare din acest an!


Nimic mai neadevarat, deoarece este o PROPUNERE legislativa, ce urmeaza a fi combatuta, analizata, modificata si ulterior, POATE, aprobata. In conditiile in care aceasta directiva va fi aprobata aceasta ar putea intra in vigoare incepand cu 2015 sau 2016!


Cei interesati pot citi propunerea, aici: http://ec.europa.eu/health/tobacco/docs/com_2012_788_en.pdf


Noua Directiva anti-tutun are in vedere tigarile clasice, dar include si cateva restrictii pentru tigarile electronice.


Aceasta Directiva, va ramane la stadiul de PROPUNERE, probabil pana pe la jumatatea anului 2014, timp in care ea va fi cu siguranta atacata de organizatiile internationale anti-fumat, dar si de cele care apara interesele celor ce comercializeaza tigari electronice.


Aceasta Directiva nu poate intra in vigoare in 2013 daca a fost propusa in 2012, este imposibil.


Cu toate acestea multe publicatii din Romania, din nestiinta sau pur si simplu din ignoranta, au preferat sa induca in eroare cititorii. Iata cateva exemple:


Libertatea:“… odată cu intrarea în noul an, va fi pusă în aplicare o directivă europeană care interzice, pe teritoriul celor 27 de state membre, printre care şi România, toate ţigaretele cu arome. De mâna lungă a legii de la UE nu vor scăpa nici ţigările electronice, care pentru a rămâne pe piaţă trebuie să îndeplinească mai multe cerinţe. Mai exact, acestea vor putea fi comercializate doar dacă au nicotină sub un anumit prag recomandat de Comisia Europeană şi dacă au avertismente de sănătate.”


Romania Libera pune titlu mare: “ŢIGĂRILE mentolate şi electronice, INTERZISE din 2013? Vezi de ce” iar in cadrul articolului se feresc sa pomeneasca o data clara si folosesc exprimarea “ar putea”


Gandul: “România intră total din 2013 în cruciada antifumat: Mai multe tipuri de ţigări ar putea fi INTERZISE din acest an”. “…Fumătorii primesc o veste neplăcută de la Comisia Europeană. Ţigările cu arome vor deveni o amintire, iar ţigările electronice vor putea rămâne pe piaţă dacă respectă anumite condiţii.”


Simtim nevoia sa atragem inca o data atentia publicului asupra acestor dezinformari. Nu este prima data si probabil ca nici ultima oara cand presa din Romania va informa gresit opinia publica cu privire la tigara electronica. In aceste conditii simtim nevoia sa ne intrebam, oare cate informatii din cele furnizate de massmedia sunt adevarate si cate sunt pur si simplu fabulatii? In ceea ce priveste subiectul tigara electronica ne-am convins...

Urmariti site-ul nostru http://www.tigaraelectronica-nr1.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutati din industria de tigari electronice.

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate